Επίσκεψη του Ν. Μαραβέγια στο Πυργί

Ν. Μαραβέγιας

Ο καθηγητής και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Ναπολέων Μαραβέγιας στην επίσκεψη του στο Πυργί συνάντηθηκε με τον Σπύρο Σπαθή Αντιδήμαρχο Σάμης τον Γεράσιμο Παπαδάτο Πρόεδρο της Τ. Κ Πυργίου, τον Διονύση Λυμπεράτο, τον Μάκη Μπάλλα, τον Δημήτρη Αθανασάτο, τον Επαμεινώνδα Αθανασάτο, την Θεοδώρα Αθανασάτου-Χονδρομάρα, τον Σταύρο Γιακουμάτο, τον Γιώργο Λυμπεράτο, τον Νικόλα Φιλίππατο, την Ελένη Στεφάτου, τον Γιώργο Μπάλλα και την Άννα Μπάλλα.

Η συζήτηση τους αφορούσε τα διάφορα εκκρεμή ζητήματα της περιοχής όπως η συντήρηση του κεντρικού δρόμου σε αρκετά σημεία, η κακή κατάσταση του Εθνικού Δρυμού και η ανώφελη επέκταση του και η επίσπευση του έργου της υδροδότησης που έχει ξεκινήσει. Ο Ναπολέων Μαραβέγιας τόνισε ότι “παρά τις συνεχείς ενέργειες των αρμοδίων αρχών η οριστική αντιμετώπιση καθυστερεί και τα ζητήματα αυτά δυσκολεύουν την καθημερινότητα των κατοίκων”.

Επίσης συζήτησαν για τα θέματα της κτηνοτροφίας και για την ανάπτυξη του τουρισμού στο βουνό όπως σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας μας.

Τέλος ο Ναπολέων Μαραβέγιας ανέφερε ότι θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις με τους κατοίκους πριν και μετά τις εκλογές.

◼︎ Προχθές παραβρέθηκα στο μέγα πανηγυρικό εσπερινό στην ιστορική εκκλησία της Ευαγγελίστριας-Αγ. Δημητρίου. Μετά την ιερή ακολουθία προσφέρθηκε κέρασμα στον όμορφο χώρο της εκκλησίας από τις εθελόντριες κυρίες του χωριού. Εκεί είχα τη χαρά να βρεθώ και να συνομιλήσω με τους φίλους Σταύρο Τραυλό Αντιπεριφερειάρχη, Αλέκο Παρίση πρώην Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Άγγελο Κωνσταντάκη πρώην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Βαγγέλη Μαρινάκη Πρόεδρο Φαρακλάτων, Διονύση Κατσούρη Πρόεδρο των Ηλεκτρολόγων, Νικηφόρο Κουλουμπή πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, αλλά και με πλήθος κόσμου.

(Napoleon Maravegias F/B)