Επί της κατολίσθησης των χρηματιστηριακών αγορών

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΕΠΕΙΔΗ οι θάνατοι- έμμεσοι ή άμεσοι- από χρηματο-οικονομικήν απελπισίαν, θα είναι πολλαπλάσιοι των  θανάτων εξ’αιτίας του ιού, μετά από την βεβαίαν λήξιν του Μεγάλου Κακού!

➔ΑΚΟΜΑ και τα… διαζύγια, για τέτοιους λόγους, θα εκτιναχθούν στα ύψη! Μην εκπλήσσεσθε! Σημειώστε και αυτό!

➔(ΑΥΤΕΣ οι μεγάλες απώλειες βέβαια, ποτέ δεν πρόκειται να διαγνωσθούν ως τέτοιες, και ασφαλώς ποτέ δεν θα δημοσιευθούν, δεν θα μνημονευθούν, αναλόγως! Ως συνήθως! Ποτέ! Να είσθε βέβαιοι)!

➔ΑΠΑΝΤΩΝ σε αγωνιώδη, ανάλογα, μηνύματα:

➔ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟN …«ημίχρονον», στις Διεθνείς Αγορές, έντονα ανοδικόν, μάλλον θα παιχθεί αιφνίδια και σαρωτικά! Ο χρόνος του ο ακριβής,είναι το ζητούμενον, για τους …βιαστικούς και συνήθως… χάνοντες!

➔ΟΙ γνωρίζοντες και οι έχοντες οικονομικήν άνεσιν, ΔΕΝ βιάζονται! ΔΕΝ ανησυχούν! Σπάνια «πέφτουν έξω»!

➔ΘΑ «παιχθεί», το πιο πάνω αναφερόμενο «δεύτερο ημίχρονον», όταν ο τότε Νέος «πάτος», επί προηγουμένων …«πάτων»,  θα ικανοποιεί τους Μεγάλους Εκμεταλευτές καταστάσεων ανάγκης-Ενορχηστρωτές του «παιγνίου», προ της  εσπευσμένης ενθυλάκωσης, των τεραστίων κερδών των!

➔ΣΤΗΝ συνέχειαν, θα ακολουθήσει πάλι… αιφνίδια «αποτίμησις» της γενικής, διεθνούς, ολέθριας και οδυνηρότατης οικονομικής επίπτωσης του ιού, ειδικά στην περίπτωσίν μας, ο ΤΡΟΜΟΣ, εκ νέου, θα… πρυτανεύσει… ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΩΝ, θα επαναληφθεί το…πρώτον ημίχρονον, για να ακολουθήσει το …δεύτερον τέτοιον αργότερα, και ούτω, ο «all mighty» ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ των ΟΙΚΩΝ  θα συνεχίσει «καλά να κρατεί»!

➔ΝΑ ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΘΑ: Τούτο το «σπορ» δεν είναι για αρχάριους, ή για διαθέτοντες το …ενοίκιόν τους και την … διατροφήν του παιδιού τους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το «πάθος» τους!

➔ΜΟΝΟΝ πραγματικά υπάρχοντα «περισσεύματα» πρέπει να διατίθενται, σε τούτο, (το ΣΠΟΡ), ειδικά υπό αυτές τις συνθήκες!

➔ΣΤΗΝ «αρένα» του… κονταροχτυπιούνται ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ «παιδάκια»! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!