Επανέκδοση βιβλίου για το 1821

Ο Πολιτιστικός ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΤΕΡΑΠΟΛΙΣ» θέλοντας να τιμήσει την ιστορική παράδοση του τόπου μας, και ιδιαίτερα τους Κεφαλονίτες που πολέμησαν στη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 επανέκδοσε το βιβλίο «Η συμβολή των Κεφαλονιτών στην Επανάσταση του 2821», το οποίο μας έγραψε ο εξαίρετος φίλος, συγγραφέας και καθηγητής Πέτρος Πετράτος.

Σήμερα ήταν μία ημέρα υπερηφάνειας και τιμής για όλους εμάς στον Σύλλογο μας γιατί παρέδωσα στους Διευθυντές Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης το Ιστορικό αυτό βιβλίο.

Τα βιβλία αυτά θα μοιραστούν στους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξεων των Δημοτικών της Κεφαλονιας και στήν Α’ τάξη των Γυμνασίων της Κεφαλονιάς για να γνωρίσουν την ιστορία των προγόνων τους,εν όψη δε και των εορτασμών της Εθνικής Επετείου «25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821».

Θέλω να ευχαριστήσω τους Διευθυντές Α’θμιας κ. Γερασιμο Κοκκόση και Β’θμιας κ. Δημήτρη Μαρκάτο για την άμεση αποδοχή της προσφοράς μας, την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ για την χρηματοδότηση της Έκδοσης και φυσικά τον κ Πέτρο Πετρατο για την αποδοχή της επανεκδοσής μας.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

αντιπεριφερειάρχης