Επιθεωρητές στον ΧΥΤΑ για το δυστύχημα

⦿ Χθες το πρωϊ Κλιμάκιο Επιθεωρητών από την Πάτρα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας κατέφθασε στην Κεφαλονιά και μετέβη στο ΧΥΤΑ Παλοστής, προκειμένου να διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες του θανατηφόρου εργατικού ατυχήματος που κόστισε τη ζωή του 38χρονου Ηλία Λυμπεράτου.

⦿ Οι Επιθεωρητές έλεγξαν το χώρο εργασίας, τις συνθήκες που επικρατούν και πήραν καταθέσεις από τους υπαλλήλους της «Μεσόγειος ΑΕ», που έχει αναλάβει με σύμβαση τη λειτουργία του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων.

⦿ Τους Επιθεωρητές υποδέχθηκε ο υπεύθυνος υπάλληλος (μηχανολόγος), εφόσον, ο εκπρόσωπος της Μεσόγειος ΑΕ βρίσκεται εκτός Κεφαλονιάς.

⦿ Οι Επιθεωρητές αφού συνέλεξαν όλα τα στοιχεία και πήραν καταθέσεις από το προσωπικό του εργοστασίου, ανεχώρησαν για Πάτρα, ενώ αναμένεται την έκδοση της σχετικής Εκθεσης, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Αργοστολίου ως μέρος της σχετικής Δικογραφίας για το θανατηφόρο ατύχημα.

⦿ Σήμερα και ώρα 4 μ.μ. η οικογένεια του άτυχου Ηλία Λυμπεράτου, που “έφυγε” τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή στα 38 του χρόνια, θα του πούν το τελευταίο “αντίο”. Η κηδεία του θα γίνει στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών και Αγίων Πάντων στο Χαράκτι Πυργίου.

Ιβάν