ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΓΝΩΜOΝΕΣ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

 ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΚΤΑ, με μια σκέψη! Ένα γεγονός! Ένα αδιάψευστο δείγμα,ως προς το που «στεκόμαστε» και προς τα που «βαδίζουμε» ως Χώρα και ως λαός:

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ η προ χθεσινή επέτειος, στο διαδίκτυο, αυτή της σφαγής, της εκτέλεσης των 72 στο Δαφνί, μόλις πριν από την απελευθέρωση, το ‘44!

ΡΑΓΙΖΕ καρδιές, το περιεχόμενον της ανάρτησης, όπως για παράδειγμα, το σημείωμα του 18χρονου Χούπη, κοντά στον Κεραμικό, του μικρότερου των θερισθέντων από τα πολυβόλα των τεράτων των Ες Ες, που πετάει (μέσα από το καμιόνι που τον μετέφερε στον θάνατο) στο δρόμο ένα σημείωμα -ειδοποίηση έξω στους ελεύθερους!

Εγραφε, το σημείωμα: «O ευρών παρακαλείται να πάη το παρόν εις τον Ιερόν Ναόν της Αγίας Ειρήνης, εις τον ιερέα Βασίλειον Χούπην. Είμαι ο γιος του και εκτελούμαι σήμερον 8-9-44 απο τους Γερμανούς».

Και στους γονείς του: «Πατέρα, μανούλα, Κούλα. Να με συγχωρήσετε για την πίκρα που θα σας ποτίσω. Θέλω να ζήσετε για να εκδικηθείτε το θάνατό μου. Θάρρος, συγγνώμη, σας φιλώ. Ζήτω η πατρίς».

ΠOΣOΙ συμπατριώτες μας ετίμησαν, εδιάβασαν, σχολίασαν, αυτήν την ανάρτηση-μνημόσυνο, σε αυτούς οι οποίοι εθυσίασαν την πολύτιμη ζωήν των, προς χάριν κάθε αγνώμονος από εμάς όλους;;

ΕΛΑΧΙΣΤOΙ! ΑΝ το θέμα ήταν, ας πούμε, η …lady Gaga, πόσες εκατοντάδες, μάλλον χιλιάδες, Ελληνίδων και Ελλήνων, θα είχαν …συγκινηθεί;;

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!