ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΝ που θα μπορούσε να μας συμβεί, θα ήταν ο απόλυτος εφησυχασμός μας, ότι …«όλα βαίνουν κατ’ ευχήν», και …ότι κάνουμε αρκετά, προκειμένου να αλλάξει το κλίμα το βαρύτατον, αυτό της γενικότερης, ουσιαστικής, Επενδυτικής-Αναπτυξιακής μας ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ!

➔«ΚΛΙΜΑ» στο οποίον και προ πολλού, έχουμε αυτο-παγιδευθεί/καταδικαδικασθεί να υπάρχουμε, είτε το αντιλαμβανόμεθα, είτε όχι! (Μάλλον …όχι!)

➔ΕΥΚΟΛΟΝ είναι βέβαια να αντιληφθεί, ακόμα και κάποιος άνευ ειδικών χρηματο-οικονομικών γνώσεων, ότι τα «επιτρεπόμενα» από τους Διαχειριστάς της Τύχης μας, τους αμφοτερόγλωσσους Πιστωτές μας, θα είναι, μόνιμα και επίμονα, μάλλον ΕΛΑΧΙΣΤΑ!

➔ΣΕ σύγκριση πάντοτε με τα πάρα πολλά ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ που πρέπει, και μάλιστα άμεσα, να γίνουν, προκειμένου το «κλίμα», ΟΝΤΩΣ και όχι ψευδεπίγραφα, να αλλάξει!

➔ΤΑ Ευρωπαϊκά Κέντρα, συνεχίζουν να …«στοιβάζουν» προβλήματα άλυτα στις «καμπούρες» τους, ειδικά, πλέον, εμπορικά τέτοια, εκ των έξω αλλά και εκ των έσω, πέραν προσφυγικού και τρομοκρατικών συμπεριφορών!

➔Η Αγγλία, προ τεραστίων διλημμάτων, η Γαλλία «φλέγεται» πολύπλευρα, η παμπόνηρη Γερμανία …μετράει «κουκιά», στις σχέσεις της με τις δύο προηγούμενες (αγωνιά τα μέγιστα, συν τοις άλλοις και για την εξέλιξη του Βρετανικού προβλήματος) νοιώθει ότι …δεν της βγαίνουν κατά τα ευκταία της, προκειμένου να δυνηθεί να φέρει εις αίσιον πέρας, το «αυτοκρατορικό» της, γινικότερο, πάντοτε ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΝ, Πρόγραμμα!

➔ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ!!!