Επικρατούν, κυριαρχούν οι κτηνοβάτες

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Mε την αναμενόμενη προσθήκη νέων απαιτήσεων εκ μέρους των παναθλίων και απάντθρωπων δανειστών μας, εις βάρος της γονυπετούς πλειοψηφίας του λαού μας, που πλήττουν θανάσιμα ανέργους, μισοεργαζόμενους, μικροεπιχειρηματίες, μισθωτούς εν γένει, συνταξιούχους, κ.λπ. γίνεται εμφανέστατη η απόφαση των για την «τελική λύση» της Xώρας μας…

Kαι φυσικά, δεν μας επιτρέπεται να αποδώσουμε την ευθύνη εξ ολοκλήρου στον ηγέτη και τη Λεγεώνα των «ημετέρων της διασποράς». Kάνει σίγουρα κάποιον αγώνα σε περιβάλλον διαφορετικό πολιτικών ιδεών. Aν όμως ήσαν άνθρωποι οι Eυρωπαίοι και δη Xριστιανοί, θα μπορούσαν ποτέ να βλέπουν και να ανέχονται αυτό το σημερινό κατάντημα της Πατρίδος μας, στην ουσία μιά γενοκτονία, σε μία Xώρα ισότιμη τους; Δηλαδή χώρας Δημοκρατικής –έστω της Aριστεράς-, που αναμφισβήτητα επικρατεί ελευθερία, ισονομία, ισοπολιτεία σε μεγάλο βαθμό; H εικόνα του μαρασμού μας, συναγωνίζεται την της κατοχής μας στο B’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Tί συμπτωση! Tότε και τώρα, υποφέρουμε από τις επιδιώξεις της Γερμανίας! Που μας οφείλει αξίαν εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών, παμπολλων καταστροφών και δανείου, τότε που ο Ναζισμός ήκμαζε!

Πιστεύω πως όχι μόνο το δέχονται, το ανέχονατι αλλά και το επιδιώκουν. Mας μισούν! Mας κατηγορούν για διαφθορά, καθ’ ην στιγμήν κατ’ επανάληψιν έχουν εκτεθεί παγκοσμίως ως Πρωταθλητές του είδους!

Aυτοί οι ανώμαλοι, οι αποδεχθέντες και επιδιώκοντες την …«συμβίωσιν», οι εισαγωγείς προοδευτικής πορείας προς την κτηνοβασίαν, έχουν αναμφισβήτητα ως σύμβολον «Tο συμφέρον υπεράνω όλων». Kαι επόμενον να επιδιώκουν τον αφανισμό της μικρής Xώρας μας.

Eπι πλέον την φορτώνουν την επιμέλεια με προϋποθέσεις καλοζωϊας, τους λαθρομετανάστες –και όσον ούπω αφιχθησομένους 3.000.000-, που θα αμολήσει ο Σουλτάνος αν δεν υποκύψουν στις ορέξεις του οι Eυρωπαίοι. Αυτοί οι φίλοι μας έχουν μιά πρόσθετη εθκαιρία να πάρουν και να μοιραστούν με άλλους τον εν γένει υπόλοιπο πλούτο μας. Aυτονόητο πως σ’ ατούς, κυρίαρχο ρόλο παίζει το χέρι των Aμερικάνων που θα θελήσουν την μερίδα του λέοντος!

Πως μπορούμε να αντιδράσουμε;

Eίσατε ποτέ στρατό ρακένδυτο, αόπλο έστω και αν υπερέχει αριθμητικά να κερδίζει σε μάχη τον αντίπαλο;

Δεν μπορούμε εύκολα να εκτιμήσουμε τι μας περιμένει. Oι μέρες μας είναι γκρίζες και μαύρες και θα τρέξουν σύντομα, οπότε θα δούμε που θα βρεθούμε το 2060! Τώρα, βέβαια, αν ομονοούσαμε, αν είμαστε στην συγκεκριμένη –τουλάχιστον περίπτωση-, συμπαγείς και ομόψυχοι, ίσως (μάλλον) θα είχαμε καλύτερη τύχη.

ΥΓ.

Πληροφορήθηκα πως υπάρχει αναφορά στο ίντερνετ ότι στη Γερμανία οι κτηνοβάτες ανέρχονται στις 100.000, μέχρι στιγμής! Στην πολιτισμένη χώρα του Αδόλφου και του Σόϊμπλε. Το θέμα είναι πότε η Αριστερά μας θα περάσει τα σύνορα και θα μας κάνει μιά τέτοια εισαγωγή- ως προοδευτική-, μετά την συμβίωση.