Επισκέψεις του υποψήφιου βουλευτή Παναγή Καππάτου

Το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου επισκέφθηκε την Τρίτη 2 Ιουλίου ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος.

Ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του νοσοκομείου κ. Δημήτρη Δημουλιό  για τα προβλήματα έλλειψης προσωπικού και την γενικότερη υποβάθμιση στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Καππάτος υπογράμμισε ότι ο εκσυγχρονισμός καθώς επίσης και η πρόσληψη αναγκαίου προσωπικού, αποτελεί βασικό στόχο της ΝΔ για την υγεία, ώστε να εξυπηρετούνται τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες.

Παράλληλα, επισήμανε την ανάγκη ύπαρξης πραγματικά δημόσιας δωρεάν υγείας και παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους ασθενείς των νησιών μας.

Στο τέλος της επίσκεψης ο υποψήφιος Βουλευτής δεσμεύτηκε ότι εφόσον εκλεγεί, θα θέσει σε άμεση προτεραιότητα τη βελτίωση των δομών υγείας στο νομό με στόχο να διασφαλιστεί η σωστή και αποτελεσματική λειτουργία των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας.

n Στο πλαίσιο επαφών με υπηρεσίες και Σώματα Ασφαλείας, ο υποψήφιος Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος επισκέφθηκε την Τετάρτη 3 Ιουλίου την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου καθώς και το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Αστυνομική Διευθυντή κ. Ιωάννη Μπούμη και τον Υποδιευθυντή κ. Γιώργο Γιαννάτο για τα ζητήματα της Τάξης και της Ασφάλειας των πολιτών καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία.

Κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν το κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει έντονα το Αργοστόλι και η εξεύρεση χώρου στάθμευσης, ιδίως την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο κ. Καππάτος δεσμεύτηκε εφόσον εκλεγεί να μεριμνήσει άμεσα σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για να ομαλοποιηθεί το κυκλοφοριακό εντός του Αργοστολίου.

Εν συνεχεία, ακολούθησε επίσκεψη στο γραφείο του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργοστολίου κ. Χαράλαμπο Γιαννάκη.

Τονίστηκε ιδιαίτερα το πρόβλημα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία ολοχρονικά.

Παράλληλα συζητήθηκαν σοβαρά προβλήματα που άπτονται της Υπηρεσίας, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα οχήματα και τη συντήρησή τους καθώς και στις συνθήκες τις οποίες βρίσκονται οι υπόλοιποι Πυροσβεστικοί Σταθμοί της Κεφαλονιάς.

Ο υποψήφιος Βουλευτής συνομίλησε με όλο το προσωπικό της υπηρεσίας, το οποίο του ζήτησε να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό του ως συμπαραστάτης στην καθημερινή του προσπάθεια και μετά τις εκλογές.

Τέλος, επισκέφθηκε το επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης συνομιλώντας με τον Πρόεδρο κ. Σταύρο Σπαθή για ζητήματα που απασχολούν το Νομό και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα στο γραφείο του κ. Σπαθή αναπτύχθηκαν ιδιαίτερα τα θέματα του ασφαλιστικού και τα της φορολογίας.

Ο κ. Καππάτος υπογράμμισε ότι θα μεριμνήσει ώστε το καθεστώς των 120 δόσεων να λειτουργήσει καθολικά και χωρίς αποκλεισμούς.

Επίσης διαβεβαίωσε ότι θα είναι κοντά τόσο στο επιμελητήριο και στους επαγγελματίες αλλά και στους εργαζόμενους την επομένη των εκλογών.

Εκ του Γραφείου Τύπου του υποψήφιου Βουλευτή
Παναγή Καππάτου