Επιστημονικό Συνέδριο του ΕΚΟΜΕΝ

Η πρόεδρος των Ιατρών Σοφία Ζαφειράτου

Από τον Ιατρικό Σύλλογο Κεφαλληνίας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 17ο Επιστημονικό Συνέδριο του Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν. (Ελληνικού Κολεγίου Μεταβολικών Νοσημάτων) που για 3η φορά διοργανώνεται στο νησί μας υπό την αιγίδα του συλλόγου μας. Πρώτη φορά τη χρονιά του σεισμού 2014, την αμέσως επόμενη χρονιά 2015 και από τότε καθιερώθηκε ως θεσμός να πραγματοποιείται ανά διετία.

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης ευχαριστούμε καταρχάς τον Πρόεδρο του Ε.ΚΟ. ΜΕ.Ν. κ. Μελιδώνη Ανδρέα που μας δίνει τη δυνατότητα να φιλοξενούμε στο νησί μας ένα υψηλού επιπέδου ιατρικό συνέδριο με ομιλητές εκλεκτούς καθηγητές πανεπιστημίων και καταξιωμένους συναδέλφους. Με τον τρόπο αυτό στηρίζει τη γενέτειρα του σε πολλαπλά επίπεδα.

Επίσης, ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου μας που όχι μόνο ανταποκρίθηκαν τυπικά στην πρόσκλησή μας αλλά συμμετείχαν ενεργά είτε ως ομιλητές είτε ως Πρόεδροι αγκαλιάζοντας αυτή μας την προσπάθεια και δίνοντας νόημα στην καθιέρωση αυτού του θεσμού.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το Ε.ΚΟ. ΜΕ.Ν. το 2019. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας προς την κατεύθυνση που έχουμε χαράξει πιστεύοντας στη δια βίου μάθηση. Ήδη συζητάμε την οργάνωση και άλλων συνεδρίων στο προσεχές μέλλον.

H Πρόεδρος

ΣΟΦΙΑ ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ

Η Γραμματέας

ΜΑΡΙΑ ΚΟΜΠΟΘΕΚΡΑ-ΚΟΤΣΟΡΟΥ