Επιστολή επιθετική προς τον Υπουργόν Εθνικής Αμυνας!

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Στρατάρχα Παναή, ουχί των Μεγάρων, των μετά πολλών ορνιθοτροφείων, αλλά των τοιούτων του Οικισμού Μαξίμου, Δεξιέ, συνέταιρε του μαστρΑλέξη, του Αριστεροδείχνοντος, δοσμένε ψυχή τε και σώματι προσκόλλησαντα στην Λεγεώνα των ημετέρων ποικιλοχρώων πολιτικών, τί σε ψεκάσανε; Εεεε; Μήπως δεν έχεις την οικονομική ευχέρεια να πας στο εξωτερικό, στην Αμερική να συνδυάσεις την θεραπείαν σου και την αγορά συγχρόνων -ας πούμε- αεροπλάνων;

Αν και εγώ πιστεύω, πως πηγαίνοντας σε Ελληνικό Κρατικό Νοσοκομείο, που είναι πλήρως εξοπλισμένο, με το απαιτούμενο ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, δεν θάχεις κανένα πρόβλημα και θα συνέλθεις, (…Αν είναι δυνατόν) θάχεις φυσικά και την υψηλή προστασία του ψηλού, εκ ψηλορείτη Πολλάκη και του Ξανθού, όχι στις τρίχες της κεφαλής του μόνον! Στο λέω αληθινά, όπως και εσύ όσα λες και όσα πράττεις, βρίθουν της αληθείας και ποτέ της αλητείας! Και τι δεν έταξες, δεν υποσχέθηκες με σθένος -λόγω τιμής, που δεν το έπραξες άμεσα! Τι να πρωτοθυμηθούμε;

Το σοβαρότερο. Εφερες το στόλο του ΝΑΤΟ για να εμποδίσει την αθρόα εισαγωγή λαθρομεταναστών στη Χώρα μας! Και να πνίξουν τα νησιά του Αιγαίου -όσοι δεν πνιγούν-, να ζουν οι κάτοικοί τους με το φόβο πως κάποια μέρα -ήδη άρχισαν-, θα ξεσηκωθούν και θα γίνει της κακομοίρας -ας πούμε-, αν όχι της γνωστής …κυρίας! Αποκατέστησες τις …απολαύσεις των ενστόλων. Τόπες και τόκαμες!

Δεν παραιτήθηκες γιατί ο Μουζάλας, «ανεσκεύασε» τα Ανθελληνικά του. Ευτυχώς και δεν σε χάσαμε. Είσαι τύπος και υπογραμμός! Παράδειγμα προς (από)μίμιση!

Εχεις κολλήσει σαν βεντούζα στην Αριστερή ωμοπλάτη του ΣΥΡΙΖΑ γιατί ξέρεις πως είσαι (τε)τελειωμένος, παλιοΔεξιέ Υπουργέ (τέως). Θα ενσωματωθείς με τη Λεγεώνα τ’ Αλέξη για να επιβιώσεις ή θα επιλέξεις να επανενταχθείς εκεί εξ ου προήλθες; Σιγά μην σε μπάσουν!!! Εκτός αν εγγράφως μετανοήσεις και τύχεις της άφεσης των πολλών βαριών αμαρτιών σου, Ορθόδοξε Χριστιανέ! Εγώ, βέβαια, πιστεύω πως δεν έχεις σωτηρίαν! Είσαι Καμμένος!