Επιστολή προς τον τ. Υπουργόν Επικρατείας και νυν Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκο Παππά!

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Συντροφε Νικολάκη, μεγαλοβαθμοφόρε Ιεροσύνης Της Λεγεώνος των εγχώριων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Με την μόρφωσή σου, τη σεμνή στα κανάλια παρουσία σου, και τη διακρινόμενη διαφανή μαγνητική τομογραφία της κεφαλής σου, προσπάθησες με αρχική λαμπρή επιτυχία να εξυγιάνεις τον χώρον των βοθροκαναλιών και λοιπών Μ.Μ.Ε.

Πέρασες τους υποψήφιους κατόχους καναλιών από Ιερά -συγγνώμην-, Αριστεράν Εξέτασιν κεκλισμένων των θυρών επί 3μερον! Αφού επέζησαν όλοι, κατέληξες σε πρώτη επιλογήν σε τέσσαρους κατ’ επιθυμίαν σου, με τον «ειδικό» Νόμον σου!

Τόσους χωράει η Ελλάς! Τα κονόμησες άγρια. 256 εκατομμύρια για να διατεθούν στην Υγεία μας και στα Νηπιαγωγεία μας, σχίζοντας την υποχρέωση -υπογεγραμμένη-, βάσει του 3ου Μνημονίου προς τους δανειστές μας. Ποτέ δεν εισπράχθηκαν τόσα χρήματα από τις προηγούμενες φαύλες Κυβερνήσεις μας, των κομματικών και μόνο συμφερόντων, επί δεκαετίες. Σύμπασα η Αντιπολίτευση, σου κόβει κουστούμια, αντί αμφίων, μοντέρνα μετά ερυθροκυανών γραββατών, προαιρετικής χρήσης.

Στη λυσσαλέα επίθεση που καθημερινά υφίστασαι, αμύνεσαι και αντεπιτίθεσαι επιτυχώς, διότι η δική σου άποψη είναι η σωστή και πρέπουσα. Ομως και ο αμαθής λαουτζίκος μας σε σιχτίρει για το τί κρυβόταν στο βάθος του σκότους των παμπόνηρων σκέψεων και θελήσεών σου!

Χαίρομαι που απολαμβάνεις όμως, της αμέριστης υποστήριξης του Ποιμενάρχου ημών Αλεξίου και των ορνιθοκέφαλων υπουργών! Και λέω, όταν αυτός ο άνθρωπος, ο Παππάς ως πολιτικός απολαμβάνει τοσαύτην εκτίμησιν και θαυμασμό της …πλειοψηφίας του Κοινοβουλίου, εάν απεφίαζε να σταδιοδρομήσει στην Εκκλησίαν, δεν θα παρέμενε επί μακρόν …Παππάς, θα ανήρχετο εις ανώτερο αξίωμα, του Μητροπολίτου! Κρίμα. Κρίμααα!

Οταν με το καλό ή και το κακό φύγεις και συ από την Κυβέρνηση, να ακολουθήσεις το λειτούργημα που σου αρμόζει!

Τέτοιοι άνθρωποι σαν και σένα που ακολουθούν τον δρόμο απ ‘όπου θα μνημονεύουν, πρέπει και να μνημονεύονται.

Ξέρεις τι πράγμα είναι να σε υμνούν και να σου εύχονται παπάδες, «υπέρ υγείας και μακροημέρευσης του Αγιοτάτου και λαοπροβλήτου Μητροπολίτου ημών Νικολάου, κατά κόσμον Παππά»;

Αντιλαμβάνονται την διαφοράν που έχεις εσύ από το George, τον Παπατζή! Νίκο, στον οριζόντιο θρόνο που θάσαι και θα έλθει η ώρα που θα σε ευλογούν καμιά εικοσαριά παπάδες «Υπέρ αναπαύσεως της καθαρής ψυχής του Ποιμενάρχου της Ι. Μητροπόλεως ημών», δεν θα το καταλάβεις, όπως πιστεύουμε.

Τώρα, όμως που το Σ.τ.Ε σου χάλασε τη σούπα καθόσον έκρινε αντισυνταγματικό το Νόμου σου, παίζετο κοντά την Αριστερήν Δημοκρατικήν αντίληψιν, βρες κάποια γέφυρα -όχι σαν αυτή που έχουμε στην Κεφαλονιά, του Δεβοσέτου-, να μπορέσεις να περπατήσεις άδων τον ύμνον «Από πνευμάτων πονηρών τε και ακαθάρτων, τετελειωμένων, Κύριε ημάς απάλλαξε». Σ

ου εύχομαι -συν Θεώ-, επιτυχίαν στο Δημιουργικό νέο έργο σου. Ο Κύριος και ο Αγιος Χρυσόστομος να ευλογεί το μυαλό σου και τη γλώσσα σου. Αλλά και ο «ημέτερος» Αρχάγγελος Μιχαήλ να σε προστατεύει ισοβίως.

Με τους εκάρδιος-ειλικρινείς και κατά το πλείστον φιλικούς χαιρετισμούς μου…

ΥΓ. Δεν είναι όμως λίγοι και εκείνοι (φασιστόμουτρα) που λένε «ρεεε τι διαολόπαππας είναι αυτός ο αθεόφοβος»;