Επιστολή προς τον τ. Υπουργόν Εργασίας κ. Κατρούγκαλο και νυν αναπληρωτήν υπουργόν Εξωτερικών

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Αξιαγάπητε τοις πάσι, μαντηλοκορδελάκια, σφαιροκέφαλε, ενεργήσαντα ως σφυροκέφαλος καρχαρίας που είναι λαίμαργος, αχόρταγος, εξολοθρεφτής των μικρών αδυνάμων ψαριών, ως τουούτος επέδραμες ακρωτηριάζων εργαζόμενους και συνταξιούχους της Χώρας, απολαμβάνων όμως της εκτίμησης των υπολοίπων που μέχρι στιγμής λόγω ετέρων λευκών ή μελανών πηγών χρήματος, επιβιώνουν και απολαμβάνουν τις ανέσεις των διασκεδάσεων και προφανώς αδιαφορούν μερικώς ή καθολικώς για τους δεινοπαθούντες, τους λιμοκτονούντες. Σε χαιρετώ ορθίως και εγκαρδίως:

Είσαι, εσύ, εκείνος που αμέτρητες φορές επί μήνες ολόκληρους διεκήρυττες με εγκυρότητα πως δεν θα μειωθούν συντάξεις και μισθοί. Και καταδεχόσουνα να εισπνέεις συχνότατα τον αέρα των βοθροκάναλων, προκειμένου να γίνεις πειστικότερος στις διαβεβαιώσεις Σου!

Καίτοι -τη ευλογία των …Θ(δ)εσμών μας, μειώνονται κατ’ εξακολούθησιν, εσυνέχιζες να δηλώνεις πως δεν μειώθηκαν …οι κύριες συντάξεις. Δηλαδή πως δεν συνέβη τίποτε! Τιποτένιε! Και κυκλοφορείς με τέτοια άνεση, χωρίς να ερυθριάς, ήρεμος, πράος, ευκατάστατος, γραββατοφορεμένος «κομμουνιστής», επειδή επαγγελματικά έχεις αντλήσει άφθονο αίμα από ημιθανείς απόμαχους και εργαζόμενους!

Για όποιον έχει στοιχειώδεις πολιτικές εμπειρίες, μπορείς να καταταγείς δεύτερος στην Ιεραρχία των πολιτικών απατεώνων του ψεύδους που αποτελούν πλειοψηφίαν στην Κυβέρνηση της Αριστεράς της Λεγεώνος των ημετέρων!

Παίρνεις -τουτέστιν-, το αργυρό μετάλλιο! Και όταν -συν Θεώ, Αθεε-, αποστρατευθείς, θα συνεχίζεις το επαγγελματικό προσοδοφόρο έργο σου! Θα απολαμβάνεις τα αργύρια, για να ζεις, να ζεις αξιοπρεπώς, όπως σου αξίζει πολυμορφωμένε σύντροφε…

Ενδεχομένως όμως να αναγκασθείς να περιπλανάσαι από χωρίου εις χωρίον, φέρων τη γραββάτα, αλλά και το μαντηλάκι που εβρίσκεται στο αριστερό τσεπάκι του σακκακιού, άνωθεν της ευαίσθητης καρδίας σου!

Τώρα που …αναδομήθηκες και υπουργοποιήθηκες στο εξωτερικόν, Κύριος οίδεν τι μας περιμένει. Δεν φαντάζομαι να μας πωλήσεις, για να πάρεις -ας πούμε- ένα ποσοστό, γύρω στο 12%. (Νόμιμο όφελος).

Θλιβερέ, «Κομμουνιστή», αδίστακτε, ψευτοκοντορεβυθούλη, να χαίρεσαι τη ζωή Σου! Με τους δέοντες φιλικούς χαιρετισμούς και (Συν)ασπασμούς .