Επιτακτική η ανάγκη αλλαγής στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Η παράταξη του ΚΙΝΑΛ έχει αποτύχει και καθίσταται επιτακτική η ανάγκη για αλλαγή της ηγεσίας του.

Αυτό τόνισε χθες ο τ. υπουργός, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικά ΜΜΕ σε αίθουσα του Επιμελητηρίου, στο Αργοστόλι.

Τον κ. Λοβέρδο παρουσίασε στους δημοσιογράφους ο γραμματέας της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Λευτέρης Κρητικός.

Οι πολίτες αισθάνονται ανασφάλεια με τις πολιτικές που ακολουθούνται, τόνισε ο κ. Λοβέρδος και το ΠΑΣΟΚ πρέπει τώρα να μπει μπροστά. Εάν εκλεγώ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα λειτουργεί με τρεις αντιπροέδρους. Εναν για θέματα της Αυτοδιοίκησης, ο δεύτερος για τα ζητήματα του Κινήματος και ο τρίτος θα ασχολείται με το κυβερνητικό πρόγραμμα, πρόσθεσε.

Επίσης ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος θα επαναφέρει στο Κίνημα το όνομα του ΠΑΣΟΚ και τα σύμβολά του. Θα δημιουργήσουμε έναν δημιουργικό και ανοιχτό στην κοινωνία ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, ο κ. Λοβέρδος δήλωσε απογοητευμένος για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, ενώ υπογράμμισε ότι ήρθε στην Κεφαλονιά και για τη γιορτή στο χωριό του, την Αγία Θέκλη.

Μ. ΚΟΥΝΑΔΗ

Ο τ. υπουργός με τον γραμματέα του τοπικού ΚΙΝΑΛ Λ. Κρητικό.