Επιτυχίες του ΑΓΣ Επτανήσων στο Ego Star Gym Contest που έγινε 17-18/6 στο Γαλάτσι

Επιτυχίες για τον Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ στο «Ego Star Gym Contest» που διεξήχθη 17- 18 Ιουνίου 2017 στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Γαλατσίου.

Η επίλεκτη ομάδα Γενικής Γυμναστικής του συλλόγου μας αγωνίστηκε το Σάββατο 17/6 στην μεικτή κατηγορία, στην οποία συμμετείχαν 65 ομάδες και στέφθηκε χρυσή ομάδα, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για το Gala της Κυριακής.

Παράλληλα, απέσπασε, μεταξύ όλων αυτών των ομάδων, το ειδικό βραβείο Πρωτοτυπίας.

Την Κυριακή 18/6 στο Gala της διοργάνωσης, στο οποίο συμμετείχαν οι 32 καλύτερες ομάδες από όλες τις κατηγορίες, ο Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ κέρδισε το ειδικό βραβείο Χορού.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του συλλόγου μας που κατάφερε να είναι στις χρυσές ομάδες της διοργάνωσης και να είναι η μοναδική ομάδα που απέσπασε ανάμεσα σε τόσες πολλές ομάδες, 2 ειδικά βραβεία.

Συγχαρητήρια αξίζουν όμως στην κα Μποζένα Μπαρτκόβσκα που για άλλη μια φορά δημιούργησε μοναδικά και δούλεψε για το αποτέλεσμα αυτό αλλά και στη Χριστιάνα Μπασιαρδή για τη βοήθειά της σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Το βραβευμένο πρόγραμμα των κοριτσιών μας θα το απολαύσουμε σε λίγες μέρες στο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους «Άννα Πολλάτου» που θα διεξαχθεί στο νησί μας από 29/6-3/7/2017.

Και πάλι συγχαρητήρια!

Το Δ.Σ.