ΕΡΧΟΝΤΑΙ …ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ να δεχθώ ότι …ουδέποτε κάποιος Πολιτικός, Ξένος ή (ειδικά) Έλλην, είπε …ψέματα στον λαόν που τον εξέλεξε! ΝΑ ΔΕΧΘΩ ότι ο κος Σόϊμπλε, δεν μπορεί …να πάρει το πρω’ι’νό του, αν την ίδια στιγμή δεν ακούει τον …Ελληνικόν Εθνικόν Ύμνον!

ΝΑ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΘΩ την …Πατριωτικήν ειλικρίνειαν εκείνων που …”μαγείρεψαν” την αριθμητική που μας …”έμπασε” στον χορό του Ταμείου και των Μνημονίων!

ΝΑ ΔΕΧΘΩ ότι μέχρι αύριο τέτοια ώρα, θα έχουμε …αποπληρώσει το σύνολον του …Χρέους μας!

ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ τον Δημοσιογράφον που ανεκοίνωνε ενωρίς το πρωϊ, καταβεβλημένος από την …συγκίνηση, ότι πάνω από την Πλατεία Ομονοίας …πετούσε ένα …ζεύγος γαϊδάρων!! ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ όμως να δεχθώ, να πιστέψω ότι …”ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ”! ΓΙΑ ΝΑ …διαθέσουν τα χρήματά τους …εδώ! Στην …Χώρα μας! ΜΕ ΤΗΝ …βεβαιότητα ότι θα …προοδεύσουν! Ότι το Ελληνικό κράτος θα τους …επιτρέψει να έχουν κάποιο επιχειρηματικό …κέρδος!

OTI, αφού βιώσουν στο “πετσί” τους, την αθλιότητα του γενικότερου, θανατηφόρου(άνευ εισαγωγικών!!!) Επενδυτικού-Επιχειρηματικού μας “κλίματος” το οποίον και δυστυχώς ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ με το …δευτερόλεπτο, θα αποφύγουν το …καρδιακό επεισόδιο ή -στην καλύτερη των περιπτώσεων- το …έλκος στομάχου!!!