«Εσπασε» εκτάκτως και προσωρινά η απεργία της ΠΝΟ σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο

Παρά την απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας μέχρι την Κυριακή στις 6 το πρωί δύο ναυτιλιακές εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο πραγματοποίησαν έκτακτα δρομολόγια!

Έκτακτα δρομολόγια για Κεφαλονιά και Ζάκυνθο πραγματοποίησαν οι εταιρίες  IONIAN GROUP FERRIES και KEFALONIAN LINES.

Σύμφωνα με τις εταιρίες, στόχος είναι να εξυπηρετηθούν οι πολίτες των νησιών ενώ θα υπάρξει και αναχώρηση του ΚΤΕΛ για Πάτρα και Αθήνα .

Στις πέντε τα ξημερώματα σήμερα Παρασκευή αναχώρησε το «Νήσος Κεφαλονιά» από τον Πόρο Κεφαλονιάς με προορισμό την Κυλλήνη και στη συνέχεια επέστρεψε  στον Πόρο. Το δρομολόγιο ήταν έκτακτο και δεν θα πραγματοποιηθεί άλλο πριν τη λήξη της απεργίας της ΠΝΟ. Ένα δρομολόγιo πραγματοποίησε και από την Ζάκυνθο στην Κυλλήνη και πλοίο της IONIAN GROUP FERRIES.

Φωτογραφίες από το λιμάνι της Κυλλήνης

Φωτογραφίες από το πλοίο «Νήσος Κεφαλονιά»

Σε ανακοίνωση της IONIAN GROUP αναφέρει τα εξής:

Η Κοινοπραξία IONIAN GROUP και οι Ζακυνθινοί ναυτικοί της, ενστερνίζονται την κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ του αγαπημένου μας νησιού, από τα σοβαρά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί.

Οι πλημμύρες, τα σκουπίδια, ή έλλειψη αγαθών πρώτης ανάγκης καθώς επίσης και οι νοσοκομειακές ανάγκες που προσφάτως κορυφώθηκαν, έχουν συνέπεια βαριές και οδυνηρές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των συμπατριωτών μας.

Σύσσωμη η ομάδα της IONIAN GROUP με γνώμονα και μόνο την προσφορά, όπως έμπρακτα έχει πράξει και στο παρελθόν, πήρε την πρωτοβουλία να δώσει ανάσα στον πολυήμερο αποκλεισμό του νησιού μας.

Από την Παρασκευή 09/12/2016 το πρωί, τα πλοία μας δρομολογούνται για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των συμπατριωτών μας, έτσι ώστε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αγωνίας και απόγνωσης που βιώνουν, να μην νιώσουν εγκαταλελειμμένοι.

Σεβόμαστε τον αγώνα των Ναυτεργατών, η ανάγκη όμως του νησιού, μας επιτάσσει.
Είναι υποχρέωσή μας!