Ετήσια Γενική Συνέλευση

Πρόσκληση για την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.” 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκπροσώπων του Τύπου, οι οποίοι επιθυμούν να παραστούν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 07/06/2018 στις 10:00’, θα υπάρχει διαθέσιμο πούλμαν επί της λεωφόρου Αμαλίας 54 (έναντι Στύλων Ολυμπίου Διός), με ώρα αναχώρησης στις 09:00’, για τη μετάβαση στον Ασπρόπυργο και την επιστροφή τους μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μαρούσι, 04/06/2019

 Η εταιρεία “HELLENIC PETROLEUM CYPRUS HOLDING (HPCH) LTD” – θυγατρική 100% του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ – είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, στις 31/05/2019 ολοκληρώθηκε η απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας ενεργειακών παροχών “BlueCircleEngineeringLtd”. Η εξέλιξη  αυτή, ανταποκρίνεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για ενίσχυση της παρουσίας του στην Κύπρο, με νέες επενδύσεις άνω των 50 εκατ. ευρώ κατά την τρέχουσα τριετία.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής Οικονομικών του Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Ανδρέας Σιάμισιης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση προς τιμήν των υπάλληλων της “BlueCircleEngineering”, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με χαρά καλωσορίζουμε την BlueCircleEngineeringLtdστη μεγάλη οικογένεια του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, του ισχυρότερου στην Ελλάδα και ενός εκ των 100 κορυφαίων ενεργειακών Ομίλων του κόσμου. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γι΄ αυτή τη συνεργασία, η οποία εντάσσεται στη στρατηγική του Ομίλουγια την περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας του στην Κύπρο.»

Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης επένδυσης, ο Όμιλος ΕΛΠΕκαι ηΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου στέκονται – για ακόμη μια φορά – αρωγοί στην αναπτυξιακή πορεία της Κυπριακής οικονομίας και, ταυτόχρονα, εγγυώνται στους καταναλωτές την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων, με την διαφοροποίηση και διεύρυνση του ενεργειακού χαρτοφυλακίου της Εταιρίας.

(Από αριστερά) ο Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου κ. Μάριος Λύτρας, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Οικονομικών Θυγατρικών Εξωτερικού του Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Πάνος Λουκάς, ο Γενικός Δ/ντης Εμπορίας Ομίλου και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ κ. Ρομπέρτο Καραχάννας, αμέσως μετά -εκ μέρους των πωλητών- η κα Ελένη Πολυκάρπου, ο κ. Άρης Πολυκάρπου, η κα Νίκη Πολυκάρπου, ο κ. Μάριος Πολυκάρπου και ο κ. Αχιλλέας Πολυκάρπου και δεξιά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς, ο Δ/ντης Διεθνούς Εμπορίας Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Κωνσταντίνος Καραχάλιος και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Δ/ντης Οικονομικών Υπηρεσιών Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Ανδρέας Σιάμισιης.