Ευάγγελος Κεκάτος: «Η “Αναβάθμιση” του κ. Μιχαλάτου»

Με έκπληξή μου, στο συμβούλιο της 14ης Ιουνίου διαπίστωσα την μεγάλη επικοινωνιακή «αναβάθμιση» του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου, σε θέματα κριτικής για την τουριστική πολιτική του Δήμου Κεφαλλονιάς.

Συγκεκριμένα, μετά την 6ετή εμμονή του κ. Μιχαλάτου με το πρόσωπό μου, απαξιώνοντας, προσβάλλοντας και χλευάζοντας κάθε πρόταση της τουριστικής επιτροπής του Δήμου σε θέματα τουριστικής προβολής, μετά την αδυναμία κατάθεσης έστω και συμβολικά μιας πρότασης περί βελτίωσης του τουριστικού προϊόντος, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο έκανε τη μεγάλη του υπέρβαση μπαίνοντας και στον χώρο του ψεύδους…

Ο ψεύτης λοιπόν, κ. Μιχαλάτος, που δήλωσε εν γνώση του ψευδώς και συκοφαντώντας με ότι δεν παρέστην στο 2ο EUSAIR Φόρουμ στα Ιωάννινα (στο οποίο παρεμπιπτόντως ούτε κι εγώ τον συνάντησα), θεώρησε ως επιχείρημα τα ασύστολα ψέματα. Για να τελειώνουμε μια κι έξω με αυτά, επισυνάπτω τα στοιχεία που αποδεικνύουν του λόγου μου το αληθές και του λόγου του κ. Μιχαλάτου το ψευδές:

❶ Το σχετικό δελτίο τύπου

❷ Φωτογραφική απόδειξη με τον Δήμαρχο Κέρκυρας, κ. Νικολούζο

❸ Ευχαριστήριο του συνεδρίου για τη συμμετοχή μου

Ολοκληρώνοντας, με ενδιαφέρον αναμένω την περαιτέρω επικοινωνιακή κατρακύλα του κ. Μιχαλάτου σε τουριστικά θέματα που χρήζουν κριτικής, συγχαίροντάς τον ταυτόχρονα για τα ασύστολα ψέματα που επιπολαίως και εν γνώση του εκτόξευσε κατά πάγια συνήθειά του.

ΥΓ) Για καθαρά πληροφοριακούς λόγους, αναφέρω ότι στο parasite που επιμελώς οργανώνει ο κ. Μιχαλάτος, ουδέποτε ενδιαφέρθηκε ο διαχειριστής του να ενημερωθεί από εμένα, ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού, για το συγκεκριμένο συνέδριο. Αντί αυτού, επιδίδεται σε παραπληροφόρηση με επαγγελματίες λασπολόγους.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού

Ευάγγελος Κεκάτος