Ευτυχισμένο και δημιουργικό 2022!

Ο ζωγράφος, λογοτέχνης, περφόρμερ, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος αμέσως μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της έκθεσης-αφιέρωμα για τα 200 Χρόνια από την Επανάσταση του 1821, που επιμελήθηκε στη Σύχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη του Αργοστολίου με επιτυχία επέστρεψε στην εικαστική Αθηναική έδρα του και έκοψε την καθιερωμένη Βασιλόπιτα στο ART STUDIO EST-LA CHAMBRE στην περιοχή της Εθν. Πινακοθήκης.

Φέτος ο εορτασμός ήταν λιτός, με την παρουσία εκλεκτών συνεργατών που ευχήθηκαν υγεία, δημιουργίες και δυναμικές αντοχές για το 2022.

Τα εικαστικά Σαββατοκύριακα ART WEEKEDS στο εκθετήριο θα συνεχιστούν, με την απαραίτητη τήρηση όλων των μέτρων προστασίας για την συνεχιζόμενη πανδημία, μέχρι τον Φεβρουάριο, με παράλληλη παρουσίαση του νέου εικαστικού, συλλεκτικού Ημερολογίου τέχνης ART-EST, με τίτλο «Συμβολικές Μορφές».

O Κώστας Ευαγγελάτος συμμετέχει σε δύο μεγάλες ομάδικες εκθέσεις στην Αθήνα, που έχει διοργανώσει το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος (ΕΕΤΕ). Την έκθεση «Περί Ελευθερίας», 200+, 1821-2021 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων στο Θησείο, που θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2022.

Συμμετέχει επίσης στην ιστορική έκθεση για την σημαντική πορεία της Ελληνικής χαρακτικής από την προιστορία μέχρι σήμερα, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) στον Ταύρο και θα διαρκέσει μέχρι τις Φεβρουαρίου 2022 με ελεύθερη είσοδο.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!