Ευχαριστήρια επιστολή του Δ/κητή της Πυροσβεστικής

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Μιλτιάδης Καραγεωργιάδης

Αργοστόλι 05-07-2024    

ΠΡΟΣ: Εταιρία

ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΕΤΑΤΟΥ Constructions

Τζαννάτα Πόρου

Υπεύθυνος εταιρίας

Νικολετάτος Χρήστος          

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας για την ευγενική προσφορά σας η οποία αποτυπώθηκε μέσω της χορηγίας δύο (2) παλετών νερού για την κάλυψη των αναγκών του πυροσβεστικού προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργοστολίου & του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σάμης.

Ενέργειες όπως η συγκεκριμένη συνιστούν έμπρακτη απόδειξη του από μέρους σας ενδιαφέροντος, της στήριξης και της αναγνώρισης για τις υπηρεσίες που παρέχει το Πυροσβεστικό Σώμα στην κοινωνία. Η ευαισθησία σας, για συμπαράσταση και βοήθεια προς την Π.Υ. Αργοστολίου και το Π.Κ. Σάμης και κατ’επέκταση προς την Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κεφαλληνίας, εκτιμάται ιδιαίτερα από όλους τους υπαλλήλους και δίνει κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας με την ίδια αμείωτη θέληση και ένταση.

Παραμένοντας στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω συνεργασία με γνώμονα και προτεραιότητα την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών, σας ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στο έργο σας.

Ο  Διοικητής

Μιλτιάδης Γεωρ. Καραγεωργιάδης

Πύραρχος