Ευχαριστήριο προς το προσωπικό του Νοσοκομείου Αργοστολίου

Ένα μεγάλο δημόσιο και εγκάρδιο ευχαριστώ στο προσωπικό των Εξωτερικών Ιατρείων καθώς και του Παθολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου στο Αργοστόλι για την αμέριστη φροντίδα που έδειξαν και τις παροχές που μου προσέφεραν κατά την πρόσφατη βραχεία νοσηλεία μου. Η στελέχωση του νοσοκομείου μας με τέτοιου επιπέδου προσωπικό, αφ’ εντός μεν τιμά την τεκμηριωμένη ιστορικά, μακρόχρονη σχέση του τόπου μας με την επιστήμη της Ιατρικής, και αφ’ ετέρου μού παρέσχε αίσθημα πλήρους ασφάλειας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες επιθυμώ να εκφράσω στον γιατρό κ. Τάσο Ζαπάντη για το ειλικρινές ενδιαφέρον του, την υπευθυνότητα, την επιστημοσύνη, την συμπαράσταση και την ευγένειά του. Επιπλέον θερμές ευχαριστίες στον Διοικητή του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου κ. Δημήτριο Δημουλιό για την προθυμία και άμεση μέριμνά του.

Όλο το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό καταβάλλει προσπάθειες μεγάλες, ακόμη και πέραν των δυνατοτήτων του, για να αντεπεξέλθει στις ανάγκες που οι ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες των καιρών μας έχουν δημιουργήσει. Ως δημότες ετούτου του τόπου οφείλουμε, νομίζω, όλοι να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην ανάδειξη του έργου τους και να σταθούμε δίπλα σε κάθε ανάγκη των εργαζομένων στον ευαίσθητο αυτό τομέα που τιμά την Κεφαλλονιά μας.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου

ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΛΕΙΒΑΔΑ