Ευχαριστίες για την απώλεια του Μιχ. Βαγγελάτου

Η οικογένεια του αποθανόντος Μιχαήλ Βαγγελάτου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριο, προς τον πατέρα Ιωάννη Μεσολωρά, προς τον πατέρα Άνθιμο και τους ψαλτάδες του Ιερού Ναού Αρχαγγέλου που τέλεσαν την νεκρώσιμο ακολουθία.

Μιχάλης Βαγγελάτος

Η οικογένεια επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Δήμαρχο Αργοστολίου Κεφαλληνίας κ. Θεόφιλο Μιχαλάτον για την παρουσία του και τον συγκινητικό του λόγο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκο Βαλλιανάτον για τον επικήδειο λόγο του και την εκφώνηση της δημόσιας δαπάνης της ταφής του αποθανόντος (τέως Δημάρχου Αργοστολίου Μιχαήλ Βαγγελάτου), καθώς και για την παρουσία του Δημοτικού Συμβουλίου στην τελετή.  

Η οικογένεια επίσης ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου κ.κ. Σωτήρη Κουρ, τον πρώην Δήμαρχο κ. Γεώργιο Τσιλιμιδό, τον ιατρό κ.κ. Γεώργιο Κουρή πρόεδρο των Εφέδρων αξιωματικών, τον Πρώην Υφυπουργό κ. Α. Καλαφάτη, τον πρώην Δήμαρχο Κεφ/νίας κ. Α. Παρίση, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Σ. Σπαθή και τα μέλη του με την εκφρασθείσα θλίψη τους, τον κ. Β. Λουκέρη τέως πρόεδρο ΝΟΔΕ Κεφ/νίας και Ιθάκης.

Ευχαριστούμε ομοίως τον ιατρό κ. Γιαννάτον και την ιατρό κ. Βάσω Κοκκίνου για την φροντίδα και τις υπηρεσίες τους κατά την μακρόχρονη νοσηλεία του Μιχάλη στην μονάδα νεφρού, καθώς και όλο το νοσηλευτικό  και υπηρετικό προσωπικό.

Ευχαριστούμε θερμά τους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ που με προθυμία και ζήλο διεκπεραίωναν τις μεταβάσεις του ασθενούς μας, από και προς το Νοσοκομείο.

Ευχαριστούμε απείρως όλο τον κόσμο που γραπτώς, τηλεφωνικώς και διά ζώσης μας συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας.

Ευχαριστούμε τα sites και τις εφημερίδες και ειδικά τον «ΗΜΕΡΗΣΙΟ» για τα άρθρα του γύρω από την προσωπικότητα του αποθανόντος Μιχαήλ Βαγγελάτου.

Η οικογένεια 

Μ. Βαγγελάτου