Ευχαριστίες της ΕΠΣΚΙ για τη Γιορτή

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΚΙ αισθάνεται την υποχρέωση να απευθύνει δημόσια ευχαριστίες σε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια εορτή του ποδοσφαίρου μας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20/1/2019 στην αίθουσα δεξιώσεων «Capitol» στο Φανάρι.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους Άγιους Πατέρες, την Βουλευτή Κεφαλληνίας κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τους Αντιπεριφερειάρχες, τον Δήμαρχο Κεφαλληνίας κ. Αλέξανδρο Παρίση, τους Αντιδημάρχους, Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, τους εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας και ιδιαίτερα την Αστυνομική Διεύθυνση που σε κάθε αγώνα των σωματείων μας Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ πέρυσι και ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ φέτος που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική είναι παρούσα βοηθώντας τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας, τους χορηγούς μας, τα σωματεία μας, τους προπονητές, τους διαιτητές, τους  ποδοσφαιριστές, τους εκπροσώπους άλλων αθλημάτων και συλλόγων και γενικά την κοινωνία της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης που τίμησαν την εκδήλωσή μας.

Ξεχωριστές ευχαριστίες οφείλουμε σε τα όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που, όπως πάντα έτσι και φέτος, κάλυψαν την αθλητική μας γιορτή την με εικόνα και ήχο.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Καλαφάτη Δημήτριο για την ευγενική παραχώρηση της όμορφης αίθουσας που μας φιλοξένησε, την ΚΕΔΗΚΕ για την παραχώρηση της μικροφωνικής εγκατάστασης, το Ζαχαροπλαστείο ΝΤΙΝΑ του κ. Γεράσιμου Καγκάδη καθώς και το COFFEΕ MILL του κ. Δημήτρη Κουμαριώτη για τα κεράσματα που προσφέρθηκαν τη βραδιά αυτή.

Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους εκ βαθέων που παραβρεθήκατε και ομορφύνατε την εορτή μας και ευχόμαστε το 2019 να είναι για όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία και χαρά!