ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ! Ευτυχισμένον μήνα, σας εύχομαι! Έστω και υπό τις παρούσες συνθήκες!

➔ ΕΝ ΜΕΣΩ της Πανδημίας και της θλίψης μας για τον ανθρώπινον πόνον, εκεί που πόνος υπήρξε και τέτοιος υπάρχει ακόμα, λίγα λόγια θα γράψω, λόγω της ημέρας, για τις «Μνήμες» τις οποίες η καταστροφική λήθη δεν θα έπρεπε κάποτε να σκεπάσει, να ισοπεδώσει, να εξαφανίσει!

➔ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ, όλες και όλους, εκείνες και εκείνους, οι οποίες και οι οποίοι, με αυταπάρνηση, με αλτρουϊσμό και με υπέρτατες θυσίες, εμετρίασαν την εκάστοτε εργοδοτικήν απληστία και επέτυχαν καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους νυχθημερόν μοχθούντες, συνήθως και παρά ταύτα, ακόμα με «πενταροδεκάρες» αποζημιωνόμενες-αποζημιωνόμενους, για την εκάστοτε πολύτιμη και απαραίτητη προσφορά τους!

➔ ΜΕ ΟΔΥΝΗΝ ενθυμούμεθα και αρνητικότατα μνημονεύουμε, ως αιτίαν πρωταρχικήν της σημερινής μας γενικότερης χρηματο-οικονομικής απελπισίας, πέραν ιού και των όποιων πρόσφατων κακοδαιμονιών μας, και όλους εκείνους οι οποίοι, επί μακρόν, αισχρά εξεμεταλεύθησαν την Ιερότητα του υγιούς-ειλικρινούς Συνδικαλισμού, και στο βωμόν του κομματικού ή άλλου Προσωπικού συμφέροντος, επρόδωσαν τους Πάντες και τα Πάντα, πρωτοστατούντες, με την «Σημαία» του υποκριτικού ψευδο-συνδικαλισμού!

➔ ΟΛΟΥΣ εκείνους τους μεθοδικά και αδίστακτα ισοπεδώνοντες- καταστρέφοντες, τις καλύτερες, τις αποδοτικότερες, τις εκλεκτότερες, τις πάμπολλα υποσχόμενες και έκτοτε ουδέποτε αντικατασταθείσες Παραγωγικές μας Εταιρείες, ανά την Ελληνικήν Επικράτειαν! ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΘΑ! Π Ρ Ε Π Ε Ι !!!

(Σ.Σ.: Το κείμενο 

γράφτηκε την 1η Μαΐου)