ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΑΡΝΟΥΜΑΙ να …συμμορφωθώ, και να θέτω, καθημερινά, ως δυστυχώς είθισται στις μέρες μας, ως …«της μόδας» είναι, Χώρα και λαό …στα αζήτητα!

➔ΠΟΛΥ πίσω από πρόσκαιρα και ψευδεπίγραφα «ευχάριστα», ενώ αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρούς, Εθνικούς, κινδύνους!

➔ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ, απλά! Προ-ειδοποιώ! Δεν …«πουλάω» κάτι!

➔ΓΙ’ ΑΥΤΟ και συνεχίζω να «καταπιάνομαι» με θέματα μείζονος σημασίας, τα οποία όμως, στις μέρες μας, στις μέρες του γενικού εφησυχασμού, δεν …«πουλάνε», στο …πλατύ κοινό!

➔ΣΤΑ «ψιλά», των προτεραιοτήτων μας, η ισχυροποίηση της αμυντικής μας ετοιμότητος! Επιμένουμε! Ηλιθίως, θεωρώ!

➔ΔΕΝ εννοούμε να το εμπεδώσουμε! Να το ενστερνισθούμε!

➔ΕΠΡΕΠΕ, για παράδειγμα, ήδη και προ πολλού, οι τους ανάλογους θώκους κατέχοντες να «οργώνουν» τον Πλανήτην ολόκληρον, απευθυνόμενοι στην ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, την οποίαν, ΕΥΤΥΧΩΣ, διαθέτουμε!

➔ΑΥΤΗΝ την ΚΑΛΥΤΕΡΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, την εκτός των συνόρων μας, και να ζητούν την συνδρομήν την άμεση των αποδήμων μας, ώστε να συγκεντωθούν κάποια από τα ποσά τα απαιτούμενα, για την εσπευσμένην, ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗΝ ΠΑΝΤΟΤΕ (ποτέ επιθετικήν) προ-ετοιμασία μας, απέναντι στους καθημερινά απειλούντες, επικίνδυνα «καραδοκούντες», κατ’ ευφημισμόν και σε προσβολήν της μεγαλειώδους γλώσσης μας, αποκαλούμενους …«φίλους και …συμμάχους» γειτόνους μας!

➔ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ να αποφύγουμε οριστικά, τον εξ’ αυτών προερχόμενον κίνδυνον, και να μην απαιτηθεί να θυσιάσουμε(για να …ξυπνήσουμε!!!) έστω και έναν, έστω και μόνον ΕΝΑΝ, Νέον μας, από του λίγους που έχουν μείνει κοντά μας!!!