«Εφυγε» ξαφνικά η Ελένη Μαραζάκη

Ελένη Μαζαράκη

Εφυγε πρόωρα από τη ζωή η κεφαλονίτισσα εκπαιδευτικός Ελένη Μαζαράκη στα 58 της χρόνια, διευθύντρια στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας, προδομένη από την καρδιά της.

Η Ελένη Μαζαράκη γεννήθηκε στην Πάτρα, ήταν κόρη του Σπύρου Μαζαράκη και αδελφή του καρδιολόγου και προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας Ανδρέα Μαζαράκη και σύζυγος του Πατρινού εκπαιδευτικού Δημήτρη Κίτσου.

Η κηδεία της έγινε προχθές το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βραχνεΐκων

Συντετριμμένος ο αδελφός της καρδιολόγος και Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης ανέβασε το εξής μήνυμα στο facebook:

Είναι κάποια στιγμή που νοιώθεις σαν, να σου ξεριζώνουν την καρδιά,να φεύγει η γη κάτω απ’ τα πόδια σου, να στροβιλίζεσαι ασταμάτητα στο κενό. Κι ακόμα χειρότερα.

Ο πρώτος της ξάδελφος, Βαγγέλης Μαζαράκης, τ. πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ, στο δικό του μήνυμα στο facebook αναφέρει:

Σας ευχαριστώ όλους για τα συλλυπητήρια που μου στείλατε για τον θάνατο της ξαδέλφης μας ΕΛΕΝΗΣ που στα 56 της χρόνια έφυγε ξαφνικά από κοντά μας.  Να είσαστε όλοι καλά και υγιείς και κανένας πόνος να μην σας στενοχωρήσει ποτέ.

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω και εγώ από την πλευρά μου τους αγαπητούς Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο και τον Θεοφιλέστατο αδελφό και φίλο Κερνίτσης κ.κ. Χρύσανθο και το ιερατείο που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδημία της ξαδέλφης μας και αυθορμήτως παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία. Σε όλους διερμηνεύοντας τα αισθήματα Όλης μας της οικογένειας,  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ.