«Εφυγε» ξαφνικά στα 73 ο επιχειρηματίας Γιάννης Δαμανάκης

«Εφυγε» την περασμένη Παρασκευή απρόσμενα από καρδιακή ανακοπή ο επιχειρηματίας Ιωάννης Δαμανάκης, ιδρυτής της αλουμινοβιοτεχνίας «ALKAT ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ», σε ηλικία 73 ετών.

Ο Ι. Δαμανάκης «έφυγε» ενώ έκανε ποδήλατο με ένα φίλο του στη Βουλιαγμένη όπου ξαφνικά ένιωσε μια αδιαθεσία και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έχασε τις αισθήσεις του. Αμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Ιωάννης Δαμανάκης, Κρητικής καταγωγής, με τη σύζυγό του Ευγενία (Λούλα) είχαν αποκτήσει δύο γιους, τον Χρόνη και τον Χρήστο που δραστηριοποιούνται στην οικογενειακή επιχείρηση ALKAT.

Οι εγκαταστάσεις της βιοτεχνίας ALKAT-ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ (σχεδιασμός, παραγωγή και εφαρμογή Ενεργειακών Συστημάτων Αλουμινίου) βρίσκονται στον Ασπρόπυργο και ο αποθανών την ίδρυσε το 1977 και σήμερα διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα.

Στην Κεφαλονιά (περιοχή Κοκύλια) η ALKAT άνοιξε υποκατάστημα πριν 22 χρόνια.

Το τελευταίο «αντίο» στον Ιωάννη Δαμανάκη θα πουν η οικογένεια του, συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι, σήμερα στις 12 μ. στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Νεκροταφείο Βάρης.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού (τηλ. επικοινωνίας 11040).

  • Ο «Ημερήσιος» στέλνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.