Εφυγε στα 53 ο Τέρρυ Σταματάκης

Ο Τέρρυ Σταματάκης, Πατρινός στην καταγωγή, ήρθε στην Κεφαλονιά και εργάσθηκε επί σειρά ως Νοσηλευτής στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο στο Ληξούρι, με πολύ εξειδικευμένες γνώσεις.

Ηταν πτυχιούχος Νοσηλευτής από το Πανεπιστήμιο Telematica Internazionale UniNettuno της Ρώμης και Φυσικοθεραπυετής από το University of Nottingham της Βρετανίας.

Κατά την διάρκεια της εργασιακής του θητείας, σε όσους προσέφερε τις υπηρεσίες του, μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, ενώ όλοι οι συνάδελφοί του, γιατροί κ.λπ., μόνο αγάπη ένιωσαν για τον Τέρρυ.

Τα τελευταία χρόνια, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε, τοποθετήθηκε στο Γραφείο Κίνησης του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου

Το πρόβλημα υγείας τους, ιδιαίτερα σοβαρό, το αντιμετώπισε με πολύ αισιοδοξία και αξιοπρέπεια, και οι συνεχιζόμενες παραμονές τους σε διάφορα Νοσοκομεία, τον ανάγκασαν να απέχει από την εργασία τους.

Τελευταία, και εφόσον η πορεία της υγείας του ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση, επέστρεψε στη δουλειά του, παίρνοντας μετάθεση στο Κέντρο Υγείας Ζαρουχλέϊκων Αχαϊας.

Προχθές, μία ίωση, που τελικά απέβη καθοριστική για τη ζωή του λόγω και της χρόνιας πάθησής του, τον “οδήγησε” στο Νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας”, από όπου χθες το πρωϊ, “έφυγε”, στα 53 του χρόνια, αφήνοντας πίσω του πολύ πόνο, σε όλους όσοι τον γνώριζαν, σε Παλική και Πάτρα.

Ο Τέρρυ Σταματάκης, υπήρξε ένας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος άνθρωπος, τόσο για τα κοινωνικά δρώμενα, αλλά και τα πολιτικά, σε Κεφαλονιά και Πάτρα.

Καλό Παράδεισο Τέρρυ…