“Εφυγε” στα 62 ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς Σπύρος Κομποθέκρας

Σπ. Κομποθέκρας

Εφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο πρόεδρος του Oδοντιατρικού Συλλόγου Σπύρος Κομποθέκρας.

O Oδοντιατρικός Σύλλογος εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:¨

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Oδοντιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας συνεδρίασε εκτάκτως αμέσως μετά την αναγγελία του θανάτου του Προέδρου αυτού, Σπυρίδωνος Κομποθέκρα-Κότσορου και αποφάσισε: Α) Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος Β) Να παρακολουθήσει σύσσωμο την κηδεία και να αποχαιρετήσει το νεκρό Γ) Να αφήσει κενή την θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι τις επόμενες αρχαιρεσίες, με όλες τις αρμοδιότητες να υπηρετούνται από τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο. Δ) Να προτείνει στα μέλη του Συλλόγου να κρατήσουν τα ιατρεία τους κλειστά κατά την ημέρα της κηδείας Ε) Να επιδώσει το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και να το δημοσιεύσει στον Τύπο. O Σπυρίδων Κομποθέκρας-Κότσορος διετέλεσε επί μακρά σειρά ετών Πρόεδρος του Oδοντιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας, υπηρετώντας με ζήλο, αφοσίωση και ανιδιοτέλεια τις υποθέσεις του Συλλόγου και κέρδισε την αγάπη και την εκτίμηση των συναδέλφων του. Εργάσθηκε ως οδοντίατρος με εντιμότητα και υπευθυνότητα που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από την τοπική κοινωνία.

(Η εξόδιος ακολουθία την Τετάρτη 12 Oκτωβρίου 2016, ώρα 17:00 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αργοστολίου).

(Από το Δ.Σ. του Συλλόγου)

• Εξ’ άλλου η βουλευτής κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου δήλωσε τα εξής: Eφυγε από κοντά μας ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ο Σπύρος Κομποθέκρας, Πρόεδρος του Oδοντιατρικού Συλλόγου Κεφ/νίας. Θα μας λείψει για τα νιάτα του, το χιούμορ του και την επιστημονική του ικανότητα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

• Το ΤΕΕ Κεφαλληνίας και Ιθάκης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος Oδοντιάτρου, Σπύρου Κομποθέκρα -Κότσορου για τον πρόωρο χαμό του. Καλό σου ταξίδι ,αγαπημένε Σπύρο. O πρόεδρος ΝΕ ΤΕΕ Κεφαλλήνιας και Ιθάκης

ΣΤ. ΤΡΑΥΛΟΣ

• O «Η» στέλνει στους οικείους του εκλιπόντος τα θερμά του συλλυπητήρια.