Εφυγε στα 77 ο δημιουργός του «Apostolata Resort» έξω από τη Σκάλα

Ο Αγγελος Αποστολάτος διετέλεσε δήμαρχος Βούλας από το 1987 μέχρι το 1996, όταν παραιτήθηκε από τη θέση του δημάρχου για να διεκδικήσει την εκλογή του με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 1996.

Ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο του Άγγελου Αποστολάτου και στο ρόλο που διαδραμάτισε να μετατραπεί η Βούλα της δεκαετίας του ‘80 σε μια σύγχρονη και λειτουργική πόλη.

Ο κ. Κωνσταντέλλος εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στους οικείους του εκλιπόντος και ζήτησε από το Συμβούλιο να τηρήσει ενός λεπτού σιγή. Η κηδεία του Άγγελου Αποστολάτου, τελέστηκε χθες στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου στο Πανόραμα Βούλας, και με απόφαση δημάρχου έγινε με δημοτική δαπάνη.

Γύρω στο 1995, Aγγελος Αποστολάτος αποφάσισε να επενδύσει στην Κεφαλονιά και μάλιστα σε μια περιοχή που μέχρι τότε φάνταζε “ερημο τοπίο”.

Αγόρασε μία μεγάλη έκταση λίγο έξω απο τη Σκάλα στη διαδρομή προς Πόρο και έκτισε το περίφημο APOSTOLATA Resort, το οποίο αργότερα πώλησε στον Κυπριακό Ομιλο Lnis. Αυτή η επένδυση είχε σαν αποτέλεσμα την ταχύτατη ανάπτυξη της περιοχής και κυρίως της Σκάλας και τη δημιουργία μια νέας τουριστικής ζώνης στο νησί μας με τουριστικές μονάδες πολυτελείας.

Το περίφημο Apostolata Resort στη Σκάλα