«Εφυγε» στα 77 ο Κώστας Αγγελάτος

«Εφυγε» προχθές το απόγευμα από τη ζωή ο Κώστας Αγγελάτος, στα 77 του χρόνια, παππούς της συνεργάτιδος του «Ημερήσιου» Γεωργίας Αγγελάτου. Τις τελευταίες ημέρες έδωσε τον δικό του αγώνα να κρατηθεί στη ζωή, μετά από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη.

Ο Κώστας Αγγελάτος, υπήρξε επί σειρά δεκαετιών ένας σημαντικός παράγοντας της επιχειρηματικότητας της τοπικής αγοράς, με αξίες, αξιοπρέπεια, σεβασμό στους συνεργάτες και πελάτες του, χτίζοντας με τον καθένα ξεχωριστά μία ιδιαίτερη προσωπική σχέση, κάνοντάς τον ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους.

Δραστηριοποιήθηκε με τη σύζυγό του Γεωργία Απέργη στην πώληση χονδρικής ποτών, αναψυκτικών, μπύρας, κρασιών κ.λπ, είδη καπνικών και αλεύρων, ενώ η επιχείρησή τους, η «La Grande Cave», στο Αργοστόλι, συνέβαλε σημαντικά στην τοπική οικονομία.

Μεγάλη απώλεια για την λατρεμένη σύζυγό του Γεωργία, τα παιδιά του Γεράσιμο και Χαράλαμπο, τα εγγόνια του, τους συγγενείς και φίλους του.

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν στον αγαπημένο τους Κώστα συγγενείς και φίλοι σήμερα στις 3 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στα Κοκολάτα.

Ο «Η» στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Καλό ταξίδι στους Ουρανούς, Κώστα!