«Εφυγε» στο 89 ο Γ. Δενδρινός

Σε ηλικία 89 ετών έφυγε χθες από τη ζωή ο Γιώργος Δενδρινός από το Νιοχώρι Ερίσου. Ο Γιώργος Δενδρινος ήταν από τους πρώτους εστιάτορες του Φισκάρδου και αργότερα τον διαδέχθηκαν τα παιδιά του, η διάσημη Τασία και Πολυχρόνης Δενδρινός.

  •  Σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο αναφέρει τα εξής:

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια του Γιώργου Δενδρινού. Ο θάνατός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον επαγγελματικό κόσμο των νησιών μας, τον οποίο υπηρέτησε με ζήλο και σεβασμό καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Υπήρξε εργάτης της τουρισμού, υπηρέτης της περιοχής της Ερύσσου, υπόδειγμα ήθους, ένα φωτεινό παράδειγμα για τους νέους επαγγελματίες. Πατέρας του μέλους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου μας, Πολυχρόνη Δενδρινού και πεθερός της Ελίνας Ζανετοπούλου, ήταν από τους πρωτεργάτες της ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος στο Φισκάρδο. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και συμπαραστεκόμαστε στο πένθος της.

Ο πρόεδρος

του Επιμελητηρίου

Σταύρος Σπαθής

  •  O «Η» στέλνει στην Τασία και στον Πολυχρόνη, αλλά και σε όλους τους οικείους του εκλιπόντος τα θερμά του συλλυπητήρια.