«Εφυγε» στα 57 ο δημοσιογράφος Νάσος Νασόπουλος

Έφυγε την Κυρακή (7/2) από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νάσος Νασόπουλος, ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε τη δημιουργία του γνωστού επιτυχημένου πόρταλ της Πάτρας thebest.gr.

Ο δημοσιογράφος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στα 57 του χρόνια.

Νάσος Νασόπουλος

Είχε δίπλα του τους αγαπημένους του ανθρώπους, τη δημοσιογράφο σύζυγό του Νεκταρία Ντούκα, διευθύντρια του thebest.gr, που δεν έλειψε κυριολεκτικά ούτε δευτερόλεπτο από το πλάι του, τους γιους του Περικλή και Θάνο που είχε αποκτήσει από τον πρώτο γάμο του με την πρώην σύζυγό του, Ντοραλίνα Γκολφινοπούλου, η οποία επίσης ήταν εκεί.

O Nάσος Νασόπουλος έγραφε για τη μάχη του με την επάρατη νόσο σε δύο στήλες έως τις 29 Ιανουαρίου, λίγο πριν τον εγκαταλείψουν οι δυνάμεις του.

Οι στήλες του “Ζώντας με τον καρκίνο” και το “Ημερολόγιο ενός καρκινοπαθούς” ήταν η τελευταία απόδειξη ότι ήταν γεννημένος μαχητής μα και γεννημένος δημοσιογράφος.

Όπως σημειώνουν οι συνάδελφοι στο thebest.gr «κατάφερε ακόμη και στη πιο σκληρή στιγμή της ζωής του, την ώρα που συναντήθηκε με το «θηρίο» (νόσησε τον Ιούνιο του 2019 από καρκίνο του πνεύμονα), να περιγράψει καρέ- καρέ την περιπέτειά του, να μοιραστεί τις εμπειρίες του με άλλους συμπάσχοντες και να σπάσει τα ταμπού γύρω από την αιώνια μάστιγα που δεν λέει να πάψει να μας στερεί όσους αγαπάμε».

Ο «Η» στέλνει στην οικογένεια του Νάσου Νασόπουλου, τα θερμά του συλλυπητήρια.