«Εχουμε ψηφοδέλτιο νίκης». Πολύς κόσμος χθες βράδι στο Κάπιτολ για τη μεγάλη μάχη της Ν.Δημοκρατίας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χθες για την παρουσίαση του τοπικού ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, στον πολυχώρο Κάπιτολ, στο Φανάρι.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και μίλησε ο τ. υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. στην Περιφέρεια Αττικής κ. Γιώργος Βλάχος, καθώς και οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. στο Νομό μας κ. κ. Μπάκης Λυκούδης και Σάββας Σαββαόγλου.

Τη συγκέντρωση προλόγισε ο πρόεδρος της ΝOΔΕ κ. Βαγγέλης Λουκέρης, τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι το παλιό όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ καυτηρίασε την απραξία της νυν βουλευτού κ. Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, χαρακτηρίζοντας το έργο της  «μηδαμινό».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Βλάχος ο οποίος υπογράμμισε πως «αυτό το ψηφοδέλτιο μπορεί να είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης». Επιπλέον, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την πρώην υποψήφια βουλευτή κ. Τζόγια Γρουζή, η οποία συστρατεύεται με τη Ν.Δ., παρόλο που για δικούς της λόγους δεν είναι και στις επερχόμενες εκλογές υποψήφια. Η κ. Γρουζή, η οποία παρεβρισκόταν στην παρουσίαση, επ’ ευκαιρία δήλωσε την στήριξή της στους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ και τάχθηκε υπέρ της νίκης του ψηφοδελτίου.

Επιπλέον, ο κ. Βλάχος διάβασε μήνυμα που απέστειλε η υποψήφια κ. Πηνελόπη Λυκούδη, η οποία δεν μπορούσε να παρεβρεθεί στην εκδήλωση.

O κ. Σαββαόγλου τόνισε ότι «O Τσίπρας ήταν ο μεγαλύτερος ψεύτης και η Ελλάδα δεν θέλει άλλους ψεύτες». Επιπλέον, επεσήμανε ότι ο ίδιος μπαίνει στο ψηφοδέλτιο επειδή ενδιαφέρεται για την

Κεφαλονιά και την Ιθάκη, στηρίζοντας τη νίκη της υποψηφιότητας του κ. Λυκούδη.

«Αναθέστε μου την πιο σοβαρή υπόθεση της ζωής μου και θα την φέρω σε πέρας», δήλωσε χαρακτηριστικά  ο κ. Λυκούδης. Επιπλέον υπογράμμισε ότι «Η ΝΔ είναι η παράταξη που δεν υποχωρεί, αλλά ενώνει το παλιό με το νέο».

Στην συγκέντρωση το παρόν έδωσε ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο αντιδήμαρχος Πυλάρου κ. Μάκης Αλυσανδράτος, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Σπύρος Ματιάτος, ο αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων κ. Νίκος Παπαδάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου κ. Μάκης Αποστολάτος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. κ. Νίκος Ανουσάκης και Γιάννης Λυκούδης, ο αντιπρόεδρος της Διαδημοτικής κ. Παναγής Βανδώρος, κ. ά.

H Tζ. Γρουζή
H Tζ. Γρουζή
B. Λουκέρης, Γ. Bλάχος, Mπ. Λυκούδης και Σ. Σαββαόγλου στο χθεσινοβραδινό πάνελ
B. Λουκέρης, Γ. Bλάχος, Mπ. Λυκούδης και Σ. Σαββαόγλου στο χθεσινοβραδινό πάνελ