Εύκολη νίκη ο Κεφαλληνιακός στην πρώτη Αγωνιστική του Β’ Γύρου ΕΣΚΑΗ

Στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Β’ ΕΣΚΑΗ και τον 3ο Όμιλο, ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός είχε ένα εύκολο απόγευμα στο πρώτο του παιγνίδι στην έδρα του, μπροστά στο κοινό του, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», το οποίο είχε αρκετούς φιλάθλους.

Η ομάδα μας φιλοξένησε τη νεανική και μαχητική ομάδα της Σφήκας Αμαλιάδας, που παρουσιάστηκε στο παιγνίδι με κάποιες απουσίες, την οποία και νίκησε 84-36.

Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο που έληξε 13-13, στα υπόλοιπα η ομάδα του Κεφαλληνιακού πάτησε “γκάζι” και με την πάροδο του χρόνου άρχισε να ξεφεύγει στο σκορ.

Το ημίχρονο έληξε με 42-19.

Το δεύτερο ήταν ένας μονόλογος για τους γηπεδούχους και το τελικό σκορ 84-36, δείχνει την εικόνα του σημερινού παιχνιδιού.

Ο coach Κωστίδης και ο βοηθός του coach Πανάς, χρησιμοποίησαν όλους τους παίχτες που είχαν στη διάθεσή τους, ενώ θα πρέπει να έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την εύκολη όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι νίκη τους, όσο και από την προσπάθεια τους, μετά το πρώτο 10λεπτο.

Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή εκτός έδρας με την Ήλιδα.

Τα δεκάλεπτα: 13-13, 29-6, 22-10, 20-7

Α.Σ. Κεφαλληνιακός: (Κωστίδης), Βαλλιανάτος 6, Τσιμπούκης 18, Παντελειός 4, Λουκέρης 19 (3), Βασιλάτος 2, Καραμπατσάκης 4, Χρηστάτος, Κουνάδης 2, Χήτος 6, Μουίκης 13, Καραπέτσας 2, Παπαδάτος 8.

Σφήκα Αμαλιάδας: (Κιούφης), Τσίρος 5 (1), Τεφάνης 11 (1), Νιπεριάλης 1, Βυθούλκας, Καλτσής 17 (3), Χαρίτος 2, Κιούφης.