Ζούμε …πρωτόγνωρες καταστάσεις!

Τριάντα χρόνια στο κουρμπέτι ο «Η» και όσα ακόμη γνωρίζουμε είτε από μαρτυρίες είτε από βιώματα και όσα ζούμε είναι πρωτόγνωρα! Θα προσπαθήσουμε να τα εκθέσουμε όσο και όσα γίνεται πιο περιεκτικά.

  • Καίγεται για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο (στην ιστορία…) ο ΧΥΤΥ της Κεφαλονιάς και κανείς αρμόδιος από την τοπική εξουσία πρόεδρος ΦΟΔΣΑ/περιφερειάρχης ή δήμαρχος δεν μιλάει. Ο βουλευτής …σιωπά!
  • Στήνεται πάρτι με τα λεφτά του Ιανού και με «μαϊμού» Ιανόπληκτα έργα (με τη βούλα του Ελεγκτικού Συνεδρίου) αναθέσεις του …2% και κανείς από τους αρμόδιους περιφερειάρχη ή δήμαρχο δεν μπαίνει στον κόπο να απαντήσει.

Αντίθετα μάλιστα προκαλούν με αυτούς που «τα έστησαν» τεχνοκρατικά και διοικητικά κι έχουν την εντύπωση ό,τι με απειλές και fake news θα την βγάλουν καθαρή …«Κούνια που τους κούναγε»!!! Ο βουλευτής …και πάλι σιωπά!

  • Τα περιβόητα έργα του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» δίνονται με δάνεια στο Δήμο που υπογράφει ο δήμαρχος και ο οποίος μαζί με το σινάφι του προσπαθούν να πείσουν ότι …δεν είναι έτσι. Ο βουλευτής που αρχικά πανηγύριζε μετά τις αποκαλύψεις …σωπαίνει!
  • Τα κίνητρα της ντροπής των …3,5 σουβλακίων για τους γιατρούς αποτελούν την αφορμή για να αυτοσυγχαίρονται «οι ασκούντες την Εξουσία» και …μέχρι εκεί.

Ο δήμαρχος δεν εφαρμόζει, γιατί έτσι γουστάρει, όποιες αποφάσεις θέλει, με χαρακτηριστική και τελευταία την απόφαση για το Κορώνι και με την αργυρώνητη πλειοψηφία του αποφασίζει και δεν συζητείται καν(!) ως θέμα στο ΔΣ.

  • Οι προεκλογικές υποσχέσεις του Θεόφιλου έχουν γελοιοποιηθεί από τον ίδιο όταν τη μία πίσω από την άλλη διαψεύδονται με χαρακτηριστικότερες όλων την χρήση των δημοτικών κτιρίων στις λαϊκές κατοικίες (που συνεχίζουν με την ανοχή της δημοτικής αρχής να είναι κέντρο παραβατικότητας) και του Δ’ Δημοτικού Σχολείου.

Δύο χρόνια στην εξουσία ο δήμαρχος Μιχαλάτος ενημερώνει μόνο «εκ του γραφείου του» και τα ιδιοκτησιακά του μέσα και ουδείς «δημοκράτης» εκ των συνεργατών του δεν ενοχλείται. Η περιφερειάρχης κυρία Κράτσα έχει εντελώς ξεφύγει, προβάλλοντας με την σφραγίδα και το έμβλημα της Περιφέρειας τα μέλη της οικογένειας της!

Και σε αυτό το τοπίο

Όποιο μέσο ή πολίτης τολμάει να ασκήσει κριτική στους «ασκούντες την Εξουσία» δέχεται την χλεύη και τον δημόσιο τραμπουκισμό από το δημοτικό παρακράτος.

Οι χρυσαυγίτες και οι σοσιαλο(λιστάδες) αγκαζέ! Και με το πληκτρολόγιο ανά χείρας «πυροβολούν» ανελέητα όποιον τολμάει να ασκήσει κριτική, ως άλλοι κατσαπλιάδες !

Και ο «Η» …στις επάλξεις, όπως 30 χρόνια τώρα!

Ας το καταλάβουν μια ώρα αρχύτερα…

Θα είναι προς το συμφέρον της τοπικής μας κοινωνίας πρώτα και κύρια!