«Ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη»

O πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής (ΝOΔΕ) της Νέας Δημοκρατίας κ. Βαγγέλης Λουκέρης έκανε την ακόλουθη δήλωση για τις εκλογές στη Ν.Δ.:

Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Ν.Δ. έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο ένα δύσκολο κεφάλαιο στην ιστορία του κόμματος.
Η μαζική προσέλευση, συμμετοχή, επιμονή και υπομονή των μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας στην διαδικασία εκλογής του πρόεδρου, απέδειξε ότι η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να είναι ο αναμφισβήτητος πόλος σταθερότητας και δημοκρατίας στη Ελλάδα.

Παράλληλα η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελεί για μία ακόμη φορά, ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας έχει άποψη και κρίση, δεν καθοδηγείται, παραμένει στις επάλξεις του κόμματος και της Πατρίδας και στηρίζει ολόψυχα το νέο πρόεδρο στην προσπάθεια του να αντιμετωπίσει τον άκρατο λαϊκισμό και την ανικανότητα της πιο απίθανης κυβέρνησης στη νεώτερη ιστορία της Ελλάδος.
O Κυριάκος Μητσοτάκης, με την καθαρή εντολή που έλαβε από τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας, έχει την ευκαιρία να εφαρμόσει όλα όσα υποσχέθηκε στον προεκλογικό του αγώνα, πρώτα αναδιοργανώνοντας την Νεα Δημοκρατία, και εν συνεχεία να αρχίσει τον μακρύ και δύσκολο αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα και τους Ελληνας.

Oι οπαδοί και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας προσβλέπουν σε ένα κράτος αποτελεσματικό, σύγχρονο, καλά οργανωμένο, που θα στηρίζει την ιδιωτική πρωτοβουλία ως μοχλό ανάπτυξης και ευημερίας με κοινωνικό πρόσωπο και ευαισθησία, με αξιοκρατία και δικαιοσύνη.

O Κυριάκος Μητσοτάκης έχει όλα τα εχέγγυα αλλά και τα προσόντα να φέρει σε πέρας αυτό το εξαιρετικά δύσκολο έργο και είμαστε βέβαιοι ότι θα το πετύχει, έχοντας στο πλευρό του τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας αλλά και την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, που ήδη βιώνει με τον χειρότερο τρόπο τις καταστροφικές συνέπειας της πολιτικής της ¨κατά δήλωση της και μόνο αριστερής Κυβέρνησης του κυρίου Αλέξη Τσίπρα.
Η Νομαρχιακή Oργάνωση Κεφαλονιας και Ιθάκης, σε όλη αυτή την δύσκολη περίοδο, με χαμηλούς τόνους, κράτησε το κόμμα ζωντανό, και οργάνωσε και διεξήγαγε τις εκλογές με τον καλλίτερο τρόπο, θεωρεί δε υποχρέωση της να ευχαριστήσει τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στην Κεφαλονια και την Ιθακη για την μαζική και νηφάλια συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία καθώς και τα στελέχη του κόμματος που βοήθησαν στην διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδείξη του νέου Προέδρου.

O πρόεδρος της ΝOΔΕ
Βαγγέλης Λουκέρης