Η Αδελφοποίηση Αργοστολίου και Σάμπατς συνεχίζεται μέσα από δεσμούς φιλίας και αλληλεγγύης

Πριν 23 χρόνια, η πόλη του Αργοστολίου και η πόλη του Sabac αδελφοποιήθηκαν και συνέχισαν με μία κοινή πορεία ώστε να γράφουν τη σύγχρονη ιστορία, συνεχίζοντας και τιμώντας τους δεσμούς φιλίας και αλληλεγγύης που χρόνια τώρα έχουν αναπτυχθεί μεταξύ τους.

Οι στιγμές συμπαράστασης μέσα στο χρόνο των δύο πόλεων είναι τόσο σημαντικές και πολλές όταν μέσα από αυτές αντλούμε τη δύναμη για να συνεχίζουμε.

Η ονομασία των οδών στις δύο πόλεις αντίστοιχα, μας δένει για μία πιο στενή φιλία συνεργασίας στον πολιτισμό, στον τουρισμό, στην οικονομία, στον αθλητισμό και σε άλλα πεδία δράσεων που θα σηματοδοτεί το κοινό μας μέλλον.

Επιστρέφοντας στο Νησί μας, οι εικόνες, τα βιώματα και τα συναισθήματα είναι τόσο δυνατά που για άλλη μία φορά θέλουμε να σας εκφράσουμε τις άπειρες ευχαριστίες μας. Η κοινή μας εκδήλωση στο κατάμεστο Θέατρο του Sabac με τα καλλιτεχνικά σας σχήματα και την αντρική χορωδία μας, απέδειξε περίτρανα ότι μπορούμε να αντέξουμε στο χρόνο!

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο του Sabac, Nebojsa Zelenovic, στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Nemanja Pajic, στον Πρόξενό μας κ. Βίκτωρα Ρουχωτά και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Abracevic, για την υπέροχη φιλοξενία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα καλλιτεχνικά σχήματα της πόλης του Sabac, στον διακεκριμένο σολίστα κ. Δημήτρη Σιγαλό, στην Ανδρική χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ και στον μαέστρο της Άγγελο Μουρελάτο.

Ολη η αποστολή που συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις, δεν επιβάρυνε τον Δήμο ή την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και Ε.Σ. Πολιτισμού

-Αθλητισμού-Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης