Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά στηρίζει την Εθνική ομάδα Ακρωτηριασμένων

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της επίσημης εμφάνισης της νεοσύστατης Εθνικής Ελλάδος Ακρωτηριασμένων.

Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά, εκπροσωπούμενη από την Πρόεδρο Μαριολένη Νεοφύτου και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Χρύσα Κοκκόση, μαζί με άλλους φορείς στήριξε την πρωτοβουλία και ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία στην Εθνική μας εν όψει του Euro 2017 που θα πραγματοποιηθεί 1-10 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη.

Η νεοσύστατη Εθνική μας, ξεκινώντας με μηδαμινούς οικονομικούς πόρους κατάφερε να εκπροσωπεί τη χώρα μας στο επικείμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όπου θα αντιμετωπίσει μεγάλες δυνάμεις όπως η Ρωσία, η Αγγλία και η Ιρλανδία.

Μεταξύ των βασικών συντελεστών που συνέβαλαν σε αυτήν την εξέλιξη της Εθνικής μας είναι και ο συμπατριώτης μας ψυχολόγος και μέλος της

Νεολαίας του Συλλόγου μας, Δημήτρης Πετρούνιας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή πίστεψε στη δύναμη της ομάδας αυτής.

Η εκδήλωση παρουσίασης της Εθνικής πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO Πειραιά & Νήσων παρουσία όλων των φορέων που στηρίζουμε την Εθνική Ελλάδος Ακρωτηριασμένων. Κατά τη διάρκεια αυτής προβλήθηκε βίντεο με αποσπάσματα από την πορεία της εθνικής αλλά και με τις ευχές διακεκριμένων αθλητών, μεταξύ των οποίων και ο συμπατριώτης μας Γεράσιμος Λιγνός οι οποίοι ευχήθηκαν καλή τύχη στην Ομάδα!

Την Εθνική Ομάδα Ακρωτηριασμένων αποτελούν οι εξής: Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, Βασίλης Πανίδης, Νίκος Παπακυργιάκης, Πέτρος Τσικούρας, Γιώργος Λαζαρίδης, Βασίλης Τουμάρας, Δημήτρης Αγριανίτης, Βασίλης Μπακογιάννης, Θανάσης Σύρμας, Τάσος Τσίγκας, Δημήτρης Βουβόπουλος, Ιωάννης Βασιάδης, Λάζαρος Μαρίγκος και Αλέξανδρος Υδραίος.

Συγχαρητήρια στους αθλητές όχι μόνο για το πείσμα και τη δύναμή τους αλλά κυρίως για το μεγαλείο ψυχής που διαθέτουν! Ευχαριστούμε γι’ αυτό το μάθημα ζωής!

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

Για το Δ.Σ.

Χρύσα Κοκκόση

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων