Η ανικανότητα έχει ονοματεπώνυμο!

Την ώρα που 14 μήνες τώρα ο Δήμος Αργοστολίου ΔΕΝ ΕΧΕΙ εντάξει ούτε ένα έργο στο ΕΣΠΑ η περιφερειάρχης κ. Κράτσα υπέγραψε την ένταξη άλλου ενός έργου που αφορά την «Αποπεράτωση Δημοτικού Θεάτρου Λευκάδας» με 6.332.000 ευρώ!

Ρ. Κράτσα

Είχε προηγηθεί απ’ ότι πληροφορηθήκαμε από πηγή της Περιφέρειας άλλη μία ένταξη πριν λίγους μήνες έργου του Δήμου της Λευκάδας κοντά στα 3 εκατ. ευρώ!

Και βέβαια θα υπενθυμίσουμε το έργο που ένταξε στο ΕΣΠΑ ο Δήμος Ληξουρίου τον περασμένο Ιούνιο «Αποκατάσταση και ενεργειακή αναβάθμιση κοινοχρήστων χώρων πόλεως Ληξουρίου» με 931.000 ευρώ!

Ο Θεόφιλος που μας έχει φλομώσει σε κάθε συνέντευξή του για τα έργα που …«ΘΑ» κάνει και που λέγαμε και χθες, εξού και ο …«Δήμαρχος του …ΘΑ» μήπως μπορεί να μας πει πόσες προτάσεις έργων για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ έχει καταθέσει ο Δήμος Αργοστολίου στην Περιφέρεια το διάστημα που είναι Δήμαρχος από πέρυσι το Σεπτέμβρη;

Θ. Μιχαλάτος

Θα σου θυμίσουμε εμείς, Θεόφιλε. Μία και αυτή την κατάθεσες …εκπρόθεσμα (!), αφορούσε το κυκλοφοριακό και είχες πει τότε ότι …σε δύο μήνες θα ενταχθεί η πρόταση στα σίγουρα όπως σε διαβεβαίωσε η κ. Κράτσα!

Ένα χρόνο μετά …«τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» ή από την Κράτσα ή από το Θεόφιλο ή …και τους δύο!!! 

Όποιος και να είπε ψέματα ένα είναι γεγονός και τόχουμε πει πολλές φορές: 

Η ανικανότητα έχει ονοματεπώνυμο: Θεόφιλος Μιχαλάτος και ΣΙΑ!

Τα εκατομμύρια του ΕΣΠΑ πετάνε γύρω του και αυτός …στην κοσμάρα του και στα «ΘΑ» του!

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ