Η Αντριάννα Βασιλάτου 9η στη Γενική Κατάταξη και 4η ανάμεσα στις Ελληνίδες αθλήτριες!

Για πρώτη φορά φέτος ο OLYMPUS MARATHON (44 χλμ ορεινό τρέξιμο, με 3700 μ θετική υψομετρική διαφορά!) ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ! Η συνέπεια αυτού του γεγονότος ήταν το να συμμετέχουν στο αγώνισμα- μαζί με τις καλύτερες Ελληνίδες-και ξένες αθλήτριες εξαιρετικού επιπέδου! (Σημειωτέον ότι στις 10 πρώτες θέσεις των γυναικών οι 6 ήταν ξένες!)

Το αποτέλεσμα ήταν η καλύτερη Ελληνίδα (Γλυκερία Τζιατζιά) να τερματίσει τέταρτη, ενώ την ίδια θέση κατέλαβε και ο καλύτερος Έλληνας αθλητής, ο πρωταθλητής Δημήτρης Θεοδωρακάκος!

Αναφέρουμε χαρακτηριστικά ότι ο πρώτος αθλητής στον πολύ απαιτητικό Μαραθώνιο του Ολύμπου έκανε ρεκόρ διαδρομής και το ίδιο συνέβη και στις γυναίκες! Και αυτό συνέβη σε συνθήκες καύσωνα που επηρέασε πολύ την τεράστια πλειοψηφία των αθλητριών!

Οι πολύ δυσμενείς συνθήκες υποχρέωσαν ακόμη και τις καλές ελληνίδες σε μέτριες επιδόσεις!)

Μετρώντας, λοιπόν, τις δυνάμεις της σε έναν αγώνα παγκόσμιου επιπέδου και έχοντας απέναντί της τις καλύτερες Ελληνίδες η ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ , τρέχοντας ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ και βιώνοντας πρωτοφανείς γι αυτήν συνθήκες κατάφερε να τερματίσει στην τιμητική 9η θέση ( 7η στην ηλικιακή της κατηγορία) και ως τέταρτη καλύτερη Ελληνίδα!

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Για την ιστορία:

Στον αγώνα δηλώσαν συμμετοχή 861 άτομα (γυναίκες 81)και η Αντριάννα τερμάτισε με 6:40 ΣΤΗΝ 89Η θέση της γενικής κατάταξης( Άνδρες-Γυναίκες).

Θερμές ευχαριστίες στου χορηγούς μας, που χωρίς αυτούς ο OLYMPUS MARATHON θα παρέμενε στο χώρο του …επιθυμητού!

Στο «ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟ» ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ,

Στο «ΣΟΥΛΑΤΣΟ» στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ,

Στον Π. ΑΤΣΑΡΟ,

Στο AVALLON,

Στον κ. ΦΩΚΑ,

ΣΤΟΝ Γ. ΜΑΖΑΡΑΚΗ,

Και στην ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΝ LINES ΓIA ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ!

Υ.Γ. Ανεκτίμητη η προσφορά του Γ. ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ, ΤΟΥ Μ. ΛΑΜΠΙΡΗ, ΤΟΥ Δ. ΛΟΥΚΑ( που έτρεξε κι αυτός αλλά δεν μπόρεσε να τερματίσει) που συντρόφεψαν, οδήγησαν, συμπαραστάθηκαν, βοήθησαν!