Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρ. Κράτσα

Η ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ από την Fraport των στοιχείων των αφίξεων για το μήνα Σεπτέμβριο είναι αποκαλυπτικά για τη Κεφαλονιά συγκριτικά με α άλλα νησιά του Ιονίου και αποτελούν κόλαφο για την τουριστική πολιτική Δήμων και Περιφέρειας και ιδιαίτερα φυσικά του Δήμου Αργοστολίου και προσωπικά του δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου και του αρμόδιου για τον Τουρισμό αντιδημάρχου Νίκου Κουρκουμέλη.

Θ. Μιχαλάτος

Η Κέρκυρα πρώτη με 58% των αφίξεων (107.728 σε σύνολο 185.717), ακολουθεί η Ζάκυνθος με 19,14% (35.552 αφίξεις), τρίτο το Άκτιο (Λευκάδα) με 11,58% (21.511 αφίξεις) και τελευταία η Κεφαλονιά για πρώτη φορά στην ιστορία (!) με 11,27% και 20.926 αφίξεις.

Η απόλυτη αποτυχία αφού δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τα ελάχιστα κρούσματα και μείναμε στα μεγάλα λόγια και στις διαφημιστικές καμπάνιες τύπου πινακίδων I love Kefalonia που κατέληξαν στο απόλυτο φιάσκο.

Ν. Κουρκουμέλης

Τα νούμερα θα έπρεπε να τους αφυπνίσουν, αλλά εδώ είμαστε και θα δείτε ότι κατά την γνωστή τακτική του Θεόφιλου και των υπολοίπων θα βρουν χίλιες δυό δικαιολογίες προκειμένου να μην παραδεχτούν το αυτονόητο. 

Την πλήρη αποτυχία τους και στην τουριστική πολιτική! 

Κατάφεραν να βάλουν στην τελευταία θέση την Κεφαλονιά και με ελάχιστα, τα λιγότερα όλων, κρούσματα!