Η ΓΕΚ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 2020

Δύο ασημένια μετάλλια και 1 νέο ρεκόρ Κεφαλονιάς, ήταν οι σημαντικότερες επιτυχίες για την Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας, στον πρώτο αγώνα της μετά κορωνοϊού εποχής, που έγινε την Τετάρτη 24 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό στάδιο Πάτρας.

Οι 6 αθλήτριες και οι 2 αθλητές, που εκπροσώπησαν την ομάδας μας – όλοι για πρώτη φορά στην κατηγορία των Κ16 – έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις, σε ένα πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε σε πρωτόγνωρες συνθήκες, με αυστηρά πρωτόκολλα και χωρίς θεατές.

Κορυφαίος όλων ο Δημήτρης Αντωνάτος, ο οποίος κατέκτησε τη 2η θέση στη σφαιροβολία με 14.17μ, επίδοση που αποτελεί νέο ρεκόρ Κεφαλονιάς στην κατηγορία Κ16 και του δίνει την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Εξαιρετική εμφάνιση και από την Αλίκη Σταματελάτου, που ήταν 2η στα 150μ με νέο ατομικό ρεκόρ 19.94 και έγινε η 2η αθλήτρια της Κεφαλονιάς που «κατεβαίνει» τα 20’’ σε επίσημο αγώνα, από το 2005.

Αναλυτικά, οι θέσεις και οι επιδόσεις των αθλητών της Γ. Ε ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16 ήταν:

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή επιτυχία στους αθλητές και της αθλήτριες της ΓΕΚ, που θα αγωνιστούν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ18 το Σάββατο 4 Ιουλίου.