Η Γιάννα «αδειάζει» πάλι τον Καππάτο!

Νέο «άδειασμα» επιχείρησε χθες η ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ- πρόεδρος Γιάννα Κουλουμπή), στον βουλευτή Παναγή Καππάτο, που έσπευσε χθες να δηλώσει ότι στηρίζει τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, μέσα από τα αμαρτωλά ΜΜΕ του δημάρχου!

Οπως είναι γνωστό, η ΔΕΕΠ και στις βουλευτικές εκλογές είχε «αδειάσει» τον βουλευτή, στηρίζοντας αναφανδόν την υποψηφιότητα του Ναπολέοντα Μαραβέγια.

Σε χθεσινή της ανακοίνωση η ΔΕΕΠ αναφέρει τα ακόλουθα:

Λίγες ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου κι επειδή δεχόμαστε συνεχώς ερωτήματα από μέλη μας σχετικά με το αν και σε ποιον δημοτικό ή περιφερειακό συνδυασμό δίνει χρίσμα η ΝΔ, ξεκαθαρίζουμε, όπως άλλωστε το έχει κάνει και ο Πρωθυπουργός, τα εξής:

  • Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στηρίζουμε μόνο τη Ροδη Κράτσα και τον συνδυασμό της ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ Κάθε νησί ψηλά.
  • Στους Δήμους ΔΕΝ δίνεται χρίσμα σε κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο πλην των τριών μεγάλων Δήμων της Ελλάδας και η όποια δημόσια τοποθέτηση στελεχών μας, αποτελεί καθαρά προσωπική τους άποψη.

Εξάλλου, ο απλός κόσμος της ΝΔ γνωρίζει ποιος έχει προσφέρει στην Παράταξη διαχρονικά στα εύκολα και στα δύσκολα και δεν χρειάζεται να του υποδείξει κανείς τι θα ψηφίσει.

Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας και δη τα μέλη μας να κατέλθουν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου μαζικά, να στηρίξουν όποιον και όποιους επιθυμούν και να μην αφήσουν άλλους να αποφασίσουν γι’ αυτούς με την αποχή τους από τις κάλπες.

Η Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π.

Κεφαλληνίας & Ιθάκης,

Γιάννα Κουλουμπή