Η ΔΕΥΑΚ έκοψε την πίτα της στη «Νερομάνα». «Δώσανε και πήρανε» οι σούβλες και τα κοψίδια μέσα σε ασταμάτητη μουσική!

Στον εργασιακό της χώρο, δηλαδή στη «Νερομάνα» του Κουτάβου, έκοψε προχθές την πίτα της η ΔΕΥΑΚ.
Tο έθιμο δεν ακολουθήθηκε επ’ ακριβώς, καθώς, εκτός από την πίτα, τα κοψίδια και οι σούβλες «δώσανε και πήρανε», ενώ η μουσική έπαιζε ασταμάτητα.
Το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο λιμενάρχης κ. Γιώργος Καλιτσουνάκης, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του κ. Διονύση Αραβαντινό, οι αντιδήμαρχοι Eλειού-Πρόννων κ. Nίκος Παπαδάτος και Πρασίνου κ. Σπύρος Mατιάτος, ο τ. αντιδήμαρχος Αργοστολίου κ. Διονύσης Ανδρεάτος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγγελος Κωνσταντάκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγής Κοκόλης, ο τ. πρόεδρος της Διαδημοτικής κ. Αγγελος Γαλάτης και οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ.
Την πίτα έκοψαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκος Ανουσάκης μαζί με τον δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση.
ο κ. Ανουσάκης στον χαιρετισμό του κατά την κοπή της πίτας, ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι, όπως είπε, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου μας, δουλεύουν με ευσεινηδησία και υπερβάλοντα ζήλο, ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, ανεξαρτήτου ώρας και ημέρας, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό στην Υπηρεσία τους.

kopi-pitas-deyak-19-768x492
Η κοπή της πίτας της ΔΕΥΑΚ διά …χειρών Αλέξανδρου Παρίση και Νίκου Ανουσάκη και υπό την …επίβλεψη του δημοτικού συμβούλου Παναγή Κοκόλη
kopi-pitas-deyak-22-640x360
Η πίτα της ΔΕΥΑΚ
kopi-pitas-deyak-21-640x360
Το τραπέζι της γιορτής: Στις πρώτες θέσεις ο λιμενάρχης Γ. Καλιτσουνάκης, ο τ. αντιδήμαρχος Δ. Ανδρεάτος και ο Θ. Μιχαλάτος.
kopi-pitas-deyak-8
Ο διευθυντής της ΔΕΥΑΚ Μάκης Γασπαρινάτος με την γραμματέα του δημάρχου Δώρα Μποφυλάτου.
kopi-pitas-deyak-7
Ο δήμαρχος με τον αντιδήμαρχο Ν. Παπαδάτο και τον Θ. Μιχαλάτο.
kopi-pitas-deyak-4-768x512
Ο ψήστης της γιορτής, Δημήτρης Πάρσαλης.
kopi-pitas-deyak-6-768x512
Τα κοψίδια λαχταριστά στη σούβλα!
kopi-pitas-deyak-12
Ο δήμαρχος με την …αντιπολίτευση: Θ. Μιχαλάτος και Δ. Αραβαντινός.