Η Δημοτική Αρχή θυμήθηκε τα Κουρουκλάτα …4 χρόνια και …βάλε μετά τους σεισμούς!

Επιτέλους! Μετά από 4 χρόνια και 4 μήνες, η Δημοτική Αρχή Κεφαλονιάς διά της υπογραφής του δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση, …εδέησε να αναθέσει προχθές σε υπάλληλο του Δήμου (πολιτικό μηχανικό) την «σύνταξη Τεχνικής Εκθεσης-Μελέτης, για την αποκατάσταση του κεντρικού Δημοτικού δρόμου του οικισμού Κουρουκλάτων, λόγω των βλαβών που υπέστη από τους σεισμούς του 2014».

Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι ο κεντρικός ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ δρόμος, είναι ο δρόμος που συνδέει τα Κουρουκλάτα με το Κεντρικό Οδικό Δίκτυο Αργοστολίου-Φισκάρδου και βρίσκεται στην ίδια ακριβώς σμπαραλιασμένη κατάσταση που τον άφησαν οι μεγάλοι σεισμοί του 2014 και μέχρι σήμερα, ο Δήμος, τον είχε στα …«άγραφα», ενώ η μόνη μέριμνα που έκανε ήταν η τοποθέτηση του πορτοκαλί πλαστικού πλέγματος (εδώ και τρία χρόνια …σέρνεται στο οδόστρωμα!) που αποδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια την …αχαϊροσύνη του και την αναλγησία του απέναντι στους Κουρουκλάδες!

Η περίπτωση του δρόμου των Κουρουκλάτων, δυστυχώς, δεν είναι η μοναδική που η Δημοτική Αρχή αδράνησε 4 ολόκληρα χρόνια και βάλε να μεριμνήσει για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη από τους σεισμούς του 2014!

Και αφού το πρώτο βήμα έγινε (με τον ορισμό υπαλλήλου για τη σύνταξη της μελέτης), ευχόμαστε να μην χρειασθεί να περάσουν άλλα 4 και βάλε χρόνια, ωσότου δεήσουν οι …Μεγαρείς να βάλουν μπροστά το έργο!