Η Εικοσιμία στους 7 του Κυπέλλου, ισοπαλία 2-2 με τα Φωκάτα

Μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα (2-0 και 2-1, αφού έγινε σε …δύο δόσεις), η Εικοσιμία είναι η 7η ομάδα η οποία θα συνεχίσει στον επόμενο γύρο και θα μπει στην κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Στο χθεσινό επαναληπτικό των Κεραμειών, σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, η Εικοσιμία, ύστερα από μιά πολύ άσχημη εμφάνιση αναδείχθηκε ισόπαλη των Φωκάτων, που “έκλεψαν” τις εντυπώσεις, με σκορ 2-2.

Η Εικοισιμία προηγήθηκε στο 20’ με πλασέ του Zαμπαύτη, ενώ τα Φωκάτα ισοφάρισαν στο 42’ με κοντινό πλασέ του Αραβαντινού.

Τα Φωκάτα πέτυχαν και το 2-1 στο 61’ με πλασέ του Παλικισιάνου, ενώ το τελικό 2-2 «έγραψε» για την Εικοσιμία ο Ντεντλάλα με κεφαλιά στο 85’.

Καλή η διαιτησία του κ. Σπ. Χρηστάτου με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Γάτσιο και Γ. Κώτση.

Εικοσιμία: (Μ. Αθηναίος), Σέσα, Στεφανάτος (46′ Μπούσι), Πολυδωράτος, Χρίστο, Ζαμπαύτης (46′ Κορσιάνος), Ντουκάι Ντ., Ντουκάι Αλ., Ντεντλάλα, Πολλάτος Αλ. (46′ Πολλάτος Δημ.), Μανέντης, Κούρτι.

Φωκάτα: (Δ. Λιονάτος), Αντωνίου, Πολλάτος Διον., Λουλάι, Καμπανός, Παλικισιάνος, Τζάκης (46′ Σελενίτσας), Τριανταφυλλίδης, Αραβαντινός, Τζωρτζάτος (58′ Μπουγάς), Τσάκος (71′ Malshi), Γκέκας (46′ Παγουλάτος).

  •  Οι 7 ομάδες που έχουν προκριθεί:  Εικοσιμία, Εύγερος, Εθνικός, Πρόννοι, Πυλαριακός, Διλινάτα, Παλληξουριακός.
Φάση από τον χθεσινό αγώνα Εικοσιμία-Φωκάτα 2-2 (φωτό: Sportsthea)