Η θεσμοθέτηση του Μητρώου online me dia γίνεται πράξη από μεθαύριο τη Δευτέρα, με την επίσημη παρουσίαση της.
O υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την επίσημη παρουσίαση του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης (Μητρώο Online Me dia), τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 13:00, στο συνεδριακό χώρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης (Φραγκούδη 11 και Αλ. Πάντου, Καλλιθέα).
Oι ειδησεογραφικές ιστοσελίδες καλούνται να εγγραφούν στο μητρώο online media, δηλώνοντας παράλληλα τα στοιχεία τους και τον αριθμό εργαζομένων.
Σύμφωνα με την κυβέρνηση έτσι θα έχουν πρόσβαση στην κρατική διαφήμιση και έτσι ίσως ανοίξει και ο δρόμος να ενταχθούν στις συνδικαλιστικές ενώσεις.
Το πρωτοσέλιδο του "Η"
Αναζήτηση
Περίπτερο

Δορυφόρος

Πληκτρολογήστε τη διεύθυνσή σας και δείτε το σπίτι σας!
Το σπίτι σας και ολόκληρη τη γειτονιά σας μπορείτε να δείτε με μεγάλη ευκρίνεια μέσω της υπηρεσίας της Google “Show my street”. Μία εφαρμογή που κάποιους θα τους ενθουσιάσει, ενώ κάποιους άλλους μπορεί να τους τρομάξει! Για να δείτε το σπίτι σας μέσω της εφαρμογής, πατήστε ΕΔΩ
Δείτε Tv live
Διαφημίσεις