Η κλήρωση στο τοπικό Κύπελλο έβγαλε Παλληξουριακό

O Παλληξουριακός ήταν ο τυχερός της χθεσινής κλήρωσης του Τοπικού Κυπέλλου που έγινε στα γραφεία της ΕΠΣΚΙ και έτσι αναδεικνύεται νταμπλούχος για την φετινή σεζόν!

Την κλήρωση πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. της διοργανώτριας Γεράσιμος Καραντινός παρουσία του προέδρου της  ΕΠΣΚΙ Θέμη Βαλσαμή.

Από τις τέσσερις ομάδες των ημιτελικών δήλωσαν συμμετοχή μόνο οι δύο. Ο Παλληξουριακός και τα Διλινάτα, που είχαν προκριθεί στα ημιτελικά. Οι δυο Λειβαθινές ομάδες δεν αποδέχθηκαν τη συμμετοχή τους στην διαδικασία για τους γνωστούς λόγους.

Από τη χθεσινή κλήρωση για το Κύπελλο στα γραφεία της ΕΠΣΚΙ (φωτό sportsthea)

Στην αίθουσα, το παρόν έδωσαν ακόμη το μέλος της Επιτροπής Ηλίας Κουρκουμέλης και ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της Ένωσης Βαγγέλης Αβάζαρος.

Τυχεροί της κληρωτίδας αναδείχθηκαν οι «ερυθρόλευκοι της Παλλικής» που θα κερδίσουν τον φετινό άτυπο τίτλο του κυπελλούχου Κεφαλονιάς / Ιθάκης κερδίζοντας το νταμπλ και παράλληλα θα εκπροσωπήσουν το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο στο Κύπελλο Ελλάδος 2020-2021.

Μετά λοιπόν και την τακτοποίηση της τελευταίας εκκρεμότητας που αφορούσε το ποδόσφαιρο μας, ολοκληρώθηκε η σεζόν, σίγουρα μέσα σε αρκετές διαμαρτυρίες για τις πρόσφατες αποφάσεις της ΕΠΣΚΙ και στις γνωστές ανακατατάξεις.

Την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο θα διοργανωθεί, εκτός από τις υποδομές ένα μόνο πρωτάθλημα αυτό της Α’ κατηγορίας, για πρώτη φορά από της ιδρύσεως της Ένωσης, σε δύο ομίλους, ενώ εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου τόσο στην Γ’ Εθνική, όσο και στο κύπελλο Ελλάδος θα είναι η ομάδα του Ηλία Ζερβού.

Μια χρονιά που θα είναι μια πολύ διαφορετική για όλους μας και φυσικά πρέπει να βοηθηθεί ο Παλληξουριακός σε όλα τα επίπεδα!