«Η Κράνη» στηρίζει τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου

O πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ι. Νιφοράτος

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αργοστολίου «Η Κράνη» ανακοινώθηκαν τα εξής:

Ο Σύλλογος έχει εκδηλώσει προ τριμήνου στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Ν.Δ Ελλάδος το ενδιαφέρον του να συμμετέχει σε συνεργασία με το Δήμο στα ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (OPEN MALLS).

Διευκρινίζουμε ότι η υλοποίηση τους αφορά εμπορικές περιοχές μεγάλων πόλεων με αποκλειστική συνεργασία του Δήμου με τον οικείο Εμπορικό Σύλλογο και στη δική μας περίπτωση με τον Εμπορικό Σύλλογο Αργοστολίου Η ΚΡΑΝΗ ο οποίος πληρεί όλες τις προυποθέσεις.

Τα Επιμελητήρια μπορουν να συμμετέχουν με προυποθέσεις και μόνο σε περιπτωση που δεν υπάρχει Εμπορικός Σύλλογος ή που αρνηθεί να συμμετέχει.

Ο Σύλλογος ΚΡΑΝΗ είναι από τους πρώτους υποστηρικτές για την υλοποίηση των ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ στην πόλη μας γιατί θεωρούμε ότι η υλοποιησή του θα βοηθήσει στα μέγιστα στην εξέλιξη και την ανταγωνιστικότητα της αγοράς μας πράγμα το οποίο είναι άμμεσης αναγκαιότητας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η συρίκνωση απο τα μεγάλα προβλήματα όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο και τη δημιουργία μεγάλων εμπορικών ιδιωτικών κέντρων.

Ο πρόεδρος Νιφοράτος Ιάκωβος θα συμμετέχει στην ενημέρωση κατόπιν πρόσκλησης της ΕΣΣΕ στις 13/06/18 με αυτό το θέμα.

Σύντομα θα ενημερωθούν τα μέλη μας και όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Ο Πρόεδρος

ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ

Ο Γραμματέας

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ